17.12.2019

The End of the Year -tag 2019

Syksyn ensimmäinen, ja varmaan vuoden viimeinen postaus olisi nyt tässä. Voi blogi, sua on ollut ikävä. Oon niin monta kertaa jaaritellut täällä ja Instagramissa syistä siihen miksi mua ei näy eikä kuulu, etten taida edes jaksaa jauhaa siitä enää. On hyvin todennäköistä että tämä epäsäännöllinen, harva postaustahti jatkuu, mutta saa nähdä. Palaan blogin puolelle aina sitten kun intoa löytyy, enkä ota asiasta enää stressiä. Päivittelen lukemisia ja kuulumisia ahkerammin Instagramin stooreissa, eli sinne siis!

Heinäkuussa tein täällä blogin puolella Mid-Year Book Freak Out -tagin, ja jatkona sille on vuorossa tämä. Suomennetut kysymykset on napattu Todella vaiheessa-blogista!

Mukavaa joulua ja uutta vuotta kamut! <3❄      ❆      ❄            ❄            ❄Aloititko vuoden aikana jonkun kirjan, 
jota et ole lukenut vielä loppuun?


Joo! Aloitin kuuntelemaan äänikirjana Neil Patrick Harrisin Taikajengiä, André Acimanin hehkutettua teosta Kutsu minua nimelläsi ja Kelsey Millerin I'll Be There for You-kirjaa, mutta jätin ne tarkoituksella kesken. Taikajengin haluan ehdottomasti lukea loppuun fyysisenä kirjana, ja Kelsey Milleriin palaan varmasti joskus, kun oikea aika sille tulee. Kutsu minua nimelläsi oli sellainen tekele, etten luultavasti siihen enää tule koskemaan. Fyysisinä kirjoina mulla on kesken tällä hetkellä Lucinda Rileyn Varjon sisar, mutta sen saan luettua loppuun luultavasti jo tänään.


Luitko loppuvuoden aikana syksyisen kirjan, 
joka sai sinut valmistautumaan kohti loppuvuotta?


Aloitin tuttuun tapaan lukemaan Pottereita uudestaan, ja syksyn aikana sain luetuksi toisen ja kolmannen osan. Potterit on parasta luettavaa syksyyn, etenkin sarjan ensimmäisistä osista se lämmin ja kotoisa fiilis oikein huokuu läpi sivujen.


Odotatko vielä jotain vuoden uutuuskirjaa?


Hmm, en ainakaan tietääkseni. Taitaa olla niin, ettei tässä vaiheessa vuotta enää ole uutuuksia tulossa, tai ainakaan sellaisia jotka itseäni kiinnostaisi. Alkuvuodesta on kyllä tulossa hyviä kirjoja, joita odotan innolla, mm. Beth O'Learyn Kimppakämppä ja Sarah J. Maasin Taistelun myrskyt kiinnostaa erityisesti.

Tosin olen ennakkotilannut Anne Laioksen Keto-päiväkirjan (uusi vuosi, uusi elämä... :D), ja ilmeisesti se on tulossa minulle pian, vaikkakin julkaisun piti olla vasta tammikuussa.


Mitkä kolme kirjaa haluat vielä lukea ennen uutta vuotta?


Jaa-a. Tsekkasin just mitkä kolme kirjaa nimesin aiemmassa puolivuotistägissä, ja niistä kolmesta mulla on lukematta ainoastaan Elina Rouhiaisen Muistojenlukija. Se on kyllä kirja minkä haluan lukea, mutta se ei nyt ole kuitenkaan tällä hetkellä enää lukulistani kärkipäässä. Niin ja no, Ylpeys ja ennakkoluulo taitaa jäädä lukematta taas, mut ehkä ens vuonna?

Sanoisin että haluan lukea vielä nämä:

Lucinda Riley: Varjon sisar (kesken juuri nyt)
Andrzej Sapkowski: Kohtalon miekka (koska se uusi Netflix-sarja)
Rainbow Rowell: Carry On


Voiko joku loppuvuoden kirjoista vielä 
nousta yhdeksi vuoden 2019 lempikirjaksesi?


Varjon sisarella ja Carry Onilla saattaa olla mahdollisuus. Piti ihan tarkistaa, mitä kirjoja on tullut luettua, kun yhtä selkeää suosikkia ei tullut mieleen. Goodreads kuitenkin kertoo, että olen antanut tänä vuonna viisi tähteä Harry Pottereiden lisäksi ainoastaan Janne Kukkosen toiselle Vorolle, ja V. E. Schwabin Magian syvemmälle sävylle. Kovin herkästi ei näköjään tänä vuonna ole tullut täysiä tähtiä jaeltua, johtuukohan ihan minusta vai lukemistani kirjoista, ken tietää.


Joko olet tehnyt lukusuunnitelmia vuodelle 2020?


En ole tehnyt tarkkoja suunnitelmia, mutta jokin haisu kyllä löytyy. Ajattelin jälleen kerran, etten osallistuisi mihinkään haasteisiin - ylläri ylläri - toisin kävi. Helmet-haasteessa olen ehdottomasti mukana, ja ekaa kertaa kokeiluun lähtee myös Popsugar. Luultavasti tulen myös pinoamaan uuden hyllynlämmittäjän, sekä käyn läpi oman hyllyn himotuimpia kirjoja (jos sellaisia löytyy...).4 kommenttia:

 1. Hei, kiva kun oot tehnyt paluuta blogin pariin! <3 Ihan rauhassa ja omaan tahtiin kannattaa tehdä, eikä ottaa paineita (minä paraskin puhuja :D).

  Mä oon vähän toivonut, ettei kirjablogimaailma ihan jäisi bookstagramin jalkoihin. Oon taas vaihteeksi luopunut omasta tilistäni kun se aiheutti niin hirveästi ahdistusta ja alemmuuden tunnetta, kun en osaa ottaa mitään kivoja kuvia tai jaksa panostaa. Tuntuu, että blogin kanssa ehkä jossain määrin pystyy ottamaan rennommin, ainakin välillä :D

  Mukavaa joulua kuitenkin, ja toivottavasti päästään molemmat paremmin bloggauksen pariin ensi vuonna! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuntuu kyllä kamalalta kuinka paljon paineita näistä asioista voi ottaa, kun kyse on kuitenkin mukavasta jutusta, mutta ehkä se on myös osasyy siihen miksi sitä stressaa välillä liikaa. Instagram on kyllä myös paha (se on jotenkin liian täydellinen, jos niin voi sanoa), mulla on ollut pitkään vaikeuksia julkaista siellä kunnon kuvia, ja pörrään muutenkin siellä lähinnä niiden stoorien ympärillä. Ihmettelinkin yks päivä että missä sun profiili on! Nyt on kuitenkin hyvä lähteä uutta vuotta kohti sillä ajatuksella ettei ajattele liikaa, ja tekee just silleen ku itse parhaaksi näkee :)

   Kuin myös! Jään innolla odottelemaan mahdollisesti tulevia postauksia, niin omiani ku sunkin! :D

   Poista
 2. Olipas kiva lukea sun blogia pitkästä aikaa! Ihan innostuin tulla kommentoimaan! (Ja ihan vähän heräs jopa kaipuuta palata omankin blogin pariin, mutta aika siihen ei nyt vaan riitä millään. Positiivista kuitenkin et joku mielenkiinto vihdoin heräs!)
  Suosittelen edelleen Muistojenlukijaa ja Ylpeyttä ja ennakkoluuloa 😘 Ite taas voisin yrittää lukea Carry Onin vihdoin ensi vuoden alussa :D
  Mä en ole edes vilkaissut Popsugaria pariin vuoteen.. nyt voisin mielenkiinnosta käydä katsomassa haastekohtia😌

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jee! Onhan tämä kyllä aikaavievää hommaa, vaikka kyse olisikin ihan "pienestä" postauksesta. Oon koittanut tässä kehitellä mahdollisia postausideoita, ei jostain syystä nuo pelkät arvostelut tunnu juurikaan omalta jutulta, ainakaan tällä hetkellä.

   Haha, oon aika varma siitä että nuo kaksi tulee olemaan mun hyllynlämmittäjissä. :D Carry On oli best!

   Oon aiemmin pitänyt noita Popsugarin haastekohtia vaikeina, mutta nyt kun äkkiseltään niitä vilkaisin niin vaikutti tosi kivalta. Saa nähdä kuinka moneen haasteeseen sitä taas itsensä tunkee, unohtui nimittäin ihan täysin nämä kaikki OWLit ja kymmenet muut mihin oon aina halunnut osallistua. D:

   Poista