17.9.2018

Mitä?! Vihdoin uusi käyttäjänimi?!

Mun ei ollut koskaan tarkoitus ottaa blogin Instagramia käyttöön. Eihän mun ollut aluksi tarkoitus julkaista koko blogiakaan, joten mitä minä Instagramilla olisin tehnyt? Loin profiilin kaiken varalta, "jos sitä sitten tarviikin", ja nimesin sen yhteensopivaksi blogini kanssa. Siitä saakka olen haaveillut vaihtavani käyttäjänimeni, mutten koskaan vaan saanut aikaiseksi.

Muutin blogin nimen yli vuosi sitten, luovuin vitsiksi tarkoitetusta Christian Grey -viittauksesta ja blogistani tuli Expelliarmus. Käytän nykyään blogini Instagramia huomattavasti aktiivisemmin, mutta yksi häiritsevä tekijä löytyy - nimi. Hylkäsin kyseisen nimen blogistani yli vuosi sitten, mitä hittoa se vielä Instagramissa tekee? Uusi nimi on myös ahdistanut: kaikki blogin nimeen sopivat on jo viety, eikä hyvää nimeä meinaa millään keksiä. Tästä nimen vaihtamisesta tulikin pitkä ja jännittävä prosessi. Ihan kuin uusi alku!

Sitten otin itseäni vihdoin niskasta kiinni ja vaihdoin käyttäjänimeni. Okei, onhan niinalukeekirjoi lähes yhtä naurettava kuin edeltävä fiftysofbooks (ei muuten tule ikävä), mutta se on naurettava hyvällä tavalla. Ehkä. Noh, ainoana vaatimuksena oli se, ettei se olisi englanniksi. Mulla on nyt jo huomattavasti kotoisampi olo Instagramin puolella, ja nimi kertoo lyhyesti ja ytimekkästi kaiken tarpeellisen: kuka mä olen ja mitä mä teen. Hih! Ei kommentteja:

Lähetä kommentti