10.7.2018

Heinäkuun lukumaraton 2018

Lukujumi on meinannut puskea päälle jo pariin otteeseen kesän aikana, ja on tullut suorastaan ähky siitä miten paljon on tullut jo luettua tänä vuonna. Viimeiset pari viikkoa onkin mennyt suurimmaksi osaksi tv-sarjojen parissa, ja odotinkin tätä lukumaratonia innolla. Maratonin aloittaminen venyi tosin perjantailta lauantaille, enkä osannut kunnolla keskittyä lukemiseen ja pidin taukoja yhden kirjan aikana enemmän ku laki sallii.

Tällä maratonilla sain luettua kaksi kirjaa loppuun, ja opin sen, ettei yli 600 sivuiset tiiliskivet ehkä ole parhainta mahdollista luettavaa lukumaratonille. Vaikka muutenkin luen kirjat usein kannesta kanteen, tai parilla lukukerralla loppuun - koen tuskastuvani jos koko maraton menee yhden kirjan parissa. Eli elokuun lukumaratonille muistutuksena: lyhyempiä kirjoja luettavaksi!

Aikaa lukemiseen käytin noin 7 tuntia.

- Janne Kukkonen: Voro - kolmen kuninkaan aarre (s. 280)
- J. R. Ward: Varjot (osittain, s. 636)
- Lise Myhre: Nemi #21 - Talven tullen (osittain, s. 18)
sivuja yhteensä: 934

Kesän toista lukumaratonia emännöi Unelmien aika -blogi, hurjasti kiitoksia!


2 kommenttia:

 1. Minulla oli tällä kertaa lyhyitäkin kirjoja lukupinossa. Se on hyvä neuvo niin mielenkiinto pysyy yllä!
  Mukavaa, kun osallistuit lukumaratoniin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä olen yleensä hamstrannut sarjakuvia maratoneille, nyt jostain syystä kaikki aika meni tuohon tiiliskiveen. Tietääpähän seuraavalla kierroksella mitä välttää :) Kiitos maratonin vetämisestä, oli hauskaa!

   Poista