30.7.2018

Heinäkuun leffat

Heinäkuu oli mitä mainioin leffakuukausi aiempiin verrattuna, vaikkakin enemmänkin ylimääräistä aikaa olisi ollut. Ennakkotilasin Maze Runner -sarjan viimeisen osan, ja harmittaa etten vieläkään saanut sitä katsotuksi. Tarkoitus oli myös jatkaa jälleen Potterien parissa, mutta enpäs tehnyt sitäkään. Sen sijaan katsoin Hurjapäät jälleen uudestaan, kun vihdoin sarjan uusin osa löytyy omasta hyllystä (tosin se jäi katsomatta...:D). Menin ja ostin uuden telkkarin, ja sain 3 kuukauden Viaplayn käyttöön, joten ehkä nyt tulee katseltua vielä enemmän leffoja! Toivottavasti.

040 Maze Runner: The Scorch Trials (2015)
041 The Fast and the Furious (2001)
042 2 Fast 2 Furious (2003)
043 The Fast and the Furious: Tokyo Drift (2006)
044 Fast & Furious (2009)
045 Fast Five (2011)
046 Fast & Furious 6 (2013)
047 Furious 7 (2015)
048 Lo and behold (2016)
049 Home Alone 3 (1997)
050 Toy Story (1995)The Fast and the Furious on ehdottomasti kuulunut mun lempileffojen joukkoon jo ihan lapsesta saakka. Olen tainnut siitä mainita aiemminkin, mutta ne ovat aina kuuluneet pakettiin, vaikka nyt vanhempana niitä katsoo ihan eri silmin. Uusimmat osat alkaa ehkä olla hieman yliampuvia, mutta toisaalta se on mahtavaa ja pieni Paul Walker & Vin Diesel -fani mun sisällä hihkuu ilosta joka kerta.

Lo and behold oli mielenkiintoinen dokumentti internetin historiasta ja tulevaisuudesta, joka tuli katsottua oikeastaan ihan vahingossa. Selailin ohjelmatarjontaa, ja koska mitään muuta katsomisen arvoista tvstä ei yllätys yllätys tullut, valikoitui tämä illan ohjelmaksi. Dokumentti on katsottavista vielä viikon verran Yle Areenasta, jos jotain sattuu se kiinnostamaan.

Toy Story, voi ihana Toy Story. Mitä siihen sanoisi? Yksi lapsuuden lemppari. En muistanut yhtään mitä tässä tapahtuu, siitä on niin kauan kun olen tämän viimeksi katsonut, mutta voi että mikä nostalgiapläjäys se olikaan, ja leffan tapahtumat muistuivatkin mieleen ihan hetkessä! Tällä erää nauratti luultavasti eri asiat kuin ennen, mahtavaa löytää näinkin vanhasta leffasta vielä myöhemmin niin paljon uutta.

Olisiko kuukauden huonoin elokuva sitten Maze Runnerin The Scorch Trials, joka kylläkin oli ihan viihdyttävä, muttei millään tasolla kyllä mene näiden lapsuuden lempileffojen ohi vaikka kuinka kääntäisi ja vääntäisi. Olen katsonut kyseisen leffan kerran aiemmin, muistin virkistämiseksi piti katsella uudestaan läpi että pääsee sen kolmannen osan pariin. Saapa nähdä milloin...

Postauksen kuvat: IMDb

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti