29.6.2018

Kesäkuun leffat

Kesäkuu oli kuin olikin leffojen osalta ihan hyvä, vaikka edelleen pitäisi kiriä koko vuoden tavoitetta kiinni. Oon nyt pyrkinyt katsomaan kesken olleita tv-sarjoja loppuun, jotta pääsisin aloittamaan The 100 -sarjan, joka odottelee muoveissa hyllyllä. Mulla on tosi paha tapa aloittaa aina uusia sarjoja, enkä ikinä katso mitään loppuun asti, mutta nyt oon koittanut petrata, ja se on vienyt tietty aikaa elokuvilta. Pari leffamaratonia kun pitää, niin aletaan olemaan aikataulussa!

032 Pitch Perfect 3 (2017)
033 The Maze Runner (2014)
034 Bring It On Again (2004)
035 Bring It On: All or Nothing (2006)
036 Alex Strangelove (2018)
037 The Kissing Booth (2018)
038 Set It Up (2018)
039 Kingsman: The Golden Circle (2017)Ennakkotilasin uusimman Pitch Perfectin koska se ensimmäinen osa on yks mun lempileffoista. Anna Kendrick (ja Brittany Snow) on ihana, ja vaikka tämä kolmas osa ei nyt kenenkään tajuntaa räjäyttänyt, oli se silti viihdyttävää katsottavaa. Varmasti tulee katsottua uudestaan, ja blogia pitempään seuranneet on varmaan huomannut kuinka usein katson nämä leffat läpi.

Kuten huomata saattaa, teinileffoja tuli taas katsottua (ne kuuluu kesään!). Anna palaa -leffat on kyllä kömpelöitä, mutta ne oli joskus nuorempana tosi iso juttu. Alex Strangelove oli Netflixin uutuus, ja hirvittävä pettymys. Muistutti juonellisesti liikaa Simon vs. Homo Sapiens Agendaa, mikä tuntui häiritsevältä.

The Kissing Booth pisti silmään jokaisella kerralla kun selasin Netflixiä, ja jokaisella kerralla kun selasin Instagramia. Tuo elokuva on valloittanut koko somen, edelleenkin törmään siihen ihan jatkuvasti jossain. Mun olikin siis pakko ottaa selvää mistä oikein on kyse, ja katselin leffan läpi. Ihan söpö teinileffa, jossa nuori tyttö rakastuu parhaan kaverinsa veljeen. Ensirakkautta ja draamaa, ei mitään erikoista, mutta vaatiiko tylsä ilta mitään muuta? Ei. Pääparilla oli myöskin ihan älytön pituusero, joka pisti silmään koko leffan ajan (hyvällä tavalla tosin)! Haha. Kyseinen pari on oikeasti myös yhdessä, ja ovat kyllä herttainen pari.

Kuukauden paras elokuva on Kingsman: The Golden Circle! Tykkäsin ensimmäisestä Kingsmanista tosi paljon, ja odotin tämän uuden osan katsomista into piukeana. Elokuva kertoo siis salaisista agenteista (vakoojista?), joilla on ties mitä älytavaraa ja herrasmiehen luonne. Kingsman on hauska toimintaleffa, eeppinen jopa, jota ei kannata ottaa liian vakavasti. Kaikki kohtaukset myös näyttää mun silmiin niiin siisteiltä, ja tehosteet on kohdillaan. Ihanan Taron Egertonin lisäksi uusinta osaa tähdittää mm. Channing Tatum ja Julianne Moore!


Postauksen kuvat: IMDb

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti