30.5.2018

Toukokuun leffat

Viis leffaa. Ei ihan huonoin tulos tältä vuodelta, mutta lähellä ollaan. Koko kuukausi on ollut suurimmaksi osaksi iloitsemista siitä että loma alkaa pian, ja jopa leffat on jäänyt katsomatta. Turhia lätisemättä mennään suoraan asiaan!

027 Harry Potter and the Order of the Phoenix (2007)
028 Howl's Moving Castle / Hauru no ugoku shiro (2004)
029 Cosmopolis (2012)
030 Now You See Me 2 (2016)
031 Dude (2018)Kuukauden paras elokuva olisi ehdottomasti HP ja Feeniksin kilta, mutta koska olen luvannut itselleni että annan mahdollisuuden myös muille, on nämä Potterit automaattisesti suljettu laskuista pois.

Howl's Moving Castle oli mulla kirjastosta lainassa useamman kuukauden, uusin lainaa, palautinkin kerran ja lainasin sen uudelleen kun en vaan saanut katsotuksi. Tuli miniloma, ja päätin heti aamusta lyödä kyseisen levyn vihdon ja viimein soittimen sisälle. Liikkuva linna on lapsuudestani tuttu juttu. Muistan pitäneeni siitä tosi paljon, ja tulikin kunnon nostalgiaryöppy tätä katsellessa. Aika on selkeästi tehnyt tehtävänsä, loppuratkaisu ja suurin osa tapahtumista tuli ihan yllätyksenä, ja tämä oikeasti oli paljon parempi mitä muistelin.

Cosmopolis taas oli ihan kamala. En odottanut tämän olevan hyvä, mutta ihan mielenkiinnosta piti katsoa, kun elokuvaan pohjautuvan kirjan luin joulukuussa Helmet -haasteeseen. Olin sillon vähän kahden vaiheilla oliko teos älyttömän nerokas, vaiko yksinkertaisesti huonolla tavalla omituinen. Elokuvan jälkeen olen kallistunut hieman tuon huonon puolelle. Mikään elokuva ei koskaan, ei ikinä, ole loppunut näin typerästi. Ootteko te katsonut tai lukenut tätä? Mitä mieltä te olette?

Now You See Me 2 (Suuri puhallus 2) oli kyllä kans luokkaa kraah-pyyh-meh-kjeh. Tässä leffassa olisi ollut aineksia niin paljon parempaan suoritukseen, mutta mitä he tekevät - eivät mitään. Näyttelijäkaarti ihan huikea, sisältö tylsää lukuunottamatta paria mahdollista naurahdusta tai hymähdystä. Siis joo, ihan hyvä leffa kuitenkin, jos ei muuta niin kaipa tän ihan näyttelijöiden vuoksi voi katsoa.

Netflixin uutuus Dude oli niin perus teinileffa pilvenpolttelijaporukallaan, ettei ole oikeastaan mitään sanottavaa. Elokuvan pääosaa näyttelee Lucy Hale, ja hänen näyttelemä Lily oli kyllä niin raivostuttava persoona ettei mitään järkeä.

Yhteenvetona: kuukauden paras elokuva on Howl's Moving Castle
ja huonoimman elokuvan tittelin itselleen nappaa Cosmopolis!

Postauksen kuvat: IMDb

2 kommenttia:

 1. Mulla oli just ensimmäinen kuukaus aikoihin kun en katsonut yhtään leffaa?! Koska nautin kesästä niin eipä oo ruutua tehnyt mieli tuijotella :D Onneks ens viikolla meen katsomaan Love, Simonin joten ainakin yksi leffa tulee kuitattua kesäkuulta! :’D Ja vitsit, tekis mieli nähä taas Potterit itekkii. + Liikkuva linna on lukulistalla sekä katselulistalla ollut ikuisuuden!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kesä on vähän petollinen, toisaalta se olisi ihanaa aikaa katsoa elokuvia ja sarjoja, sit toisaalta se on myös ihanaa aikaa olla ulkona ja tehdä kaikkea muuta! :D

   OH noo, mä ootan niin että nään tuon Simonin!! Kerro heti mitä mieltä olit! :D

   Poista