23.5.2018

Riverdale: 2. tuotantokausi (2018)traileri / 2 kausi / 22 jaksoa / 45 min / v. 2017-2018 / the cw

Lisää Riverdalea! Postaus sisältää pieniä spoilereita ensimmäiseltä kaudelta. Toinen tuotantokausi alkoi lokakuussa 2017 ja viimeinen jakso tuli ulos viime viikolla, 17.5. Tuskaisan pitkä aika yhden tuotantokauden katsomiseen, ja meinasin jopa odottaa että kaikki jaksot on julkaistu ennen kuin aloitan tämän kauden - mutta en sitten millään malttanut!

Pidin ensimmäisestä tuotantokaudesta tosi paljon, ja sen vuoksi oletukset tätä kautta kohden oli aika korkealla. Mielestäni tämäkin kausi olisi voinut olla lyhyempi, ja 22 jaksoa näin vähällä sisällöllä ei ollut mikään paras ratkaisu. Loppua kohden tämä kuitenkin parani ja jutut alkoi olemaan jännittävämpiä. Ekan kauden päätösjakso oli mitä mainioin: Frediä ammuttiin, Cheryl poltti talonsa, Jughead veti päällensä Serpentsien takin ja Archie pelasti Cherylin. Suht hyvät lähtökohdat tehdä seuraavasta kaudesta mahtava - mutta todellisuus on se, että yli puolet toisesta kaudesta menetin vaan hermoni Archieen ja sen typeryyteen, sekä itse paholaiseen - Hiram Lodgeen.

Toinen kausi pyörikin suurimmaksi osaksi Lodgejen ympärillä. Hiram pyrkii omistamaan koko Riverdalen ja juonii Serpentsejä vastaan, Veronica leikkii pahista ja Hermione siemailee kallista juomaa pyrkien samalla pormestariksi. Archie tekee parhaansa päästäkseen Lodgejen suosioon, ryhtyy Hiramin sätkynukeksi ja tekee itsensä typeräksi useammassa jaksossa. Black Hoodin tapaus nousee esille, Cooperin perhe on pahassa jamassa ja Blossomit kieroilee tapansa mukaan.

Cheryl nousi lempparit -asteikolla toiseksi, ja ensimmäistä sijaa pitää edelleen Jughead Jones (ja muu Serpents -kööri)! Pidän myös erityisen paljon Kevinistä, ja toivon että kolmannella kaudella hänellä olisi hieman isompi rooli. FP miellyttää silmää ja on muutenkin kiinnostava hahmo, harmikseni hänenkin osuus on jäänyt vähemmälle huomiolle.

Kokonaisuudessaan kausi oli ihan ok - se kuitenkin olisi voinut olla monella tasolla parempi. Kauden venyttäminen tuntui rahastukselta (ja siis mikä se musikaalijakso oli olevinaan?) ja juoni oli paikoin tosi kömpelöä. Kuvaustyyli, tapahtumien paikat, asetelmat ja tunnelmat toimii kuitenkin todella hyvin!

Kolmas kausi on tulossa ilmeisesti syksyllä 2018, ja kolmannelta kaudelta pysyvän paikan ovat saaneet Vanessa Morgan (Toni, Serpents-tyttö) ja Charles Melton (meuhkaaja Reggie). Jään innolla odottamaan mitä tuleman pitää, kausi loppui taas sellaiseen kohtaan että jaiks paiks. Enkä muuten luota Cooperin Pollyyn sitten ollenkaan.

Joko teillä on uusin kausi katsottuna? 

8 kommenttia:

 1. Mä tykkäsin tästä kakkoskaudesta ehkä vähän enemmän kuin ykkösestä, vaikkakin tämä kausi tuntui välillä kyllä vähän liian pitkältä. Petyin myös vähän siihen kuka paljastui Black Hoodiksi (tai ainakin yhdeksi niistä), sillä arvasin sen jo tämän kauden alussa :'D Cherylistä muodostui myös mun uusi lempparihahmo, odotan innolla mitä hänelle (ja Tonille) on luvassa seuraavalla kaudella! Oon itse asiassa nyt ihan koukussa Cherylin näyttelijän youtube kanavaan :D Toivon että seuraava kausi keskittyisi enemmän Serpentseihin sekä Cooperien perheeseen, alkaa jo kyllästyttää Lodge-draama...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuo Black Hood oli kyllä vähän mjeh, uumoilin sitä jo ensimmäisen kauden aikana kun netissä pyöri kuva Black Hoodin silmistä verrattuna sarjan henkilöihin. Vois kyllä kuvitella että seuraavalla kaudella Serpentsit on aika suuressa osassa, loppui nimittäin just sillä tavalla että se olis täysin järkeenkäypää :D Cheryl on mahtava, tykkään siitä ja Tonista tosi paljon! Hiram on niin hiton ärsyttävä, että en ehkä kestä jos sama meno jatkuu vielä pitkään :D

   Poista
 2. Ääh, kiitos muistutuksesta, koko sarja vielä aloittamatta ! :D Nyt ei kyllä muutenkaan etene mikään TV-sarja, kun ulkona on niin hyvät ilmat. Ei tee yhtään mieli katsoa telkkaria sisällä :DD Ainoa mitä jaksan on Frendit. Tuun lukemaa tän sun postauksen tarkemmin sit joskus, kun saan katsottua nää jaksot :D

  VastaaPoista
 3. En ole vielä katsonut, mutta mieli tekisi! Ykköskausi oli ainakin ihan huippu!!!<3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Noniiiin, eikun seuraavaksi tämä pyörimään Netflixistä! :D Ykköskausi oli kyllä koukuttava isolla koolla.

   Poista
 4. Musta tää kakkoskausi oli kans ihan liian pitkälle venytetty ja suoraan sanottuna paska verrattuna edelliseen kauteen. Musta tää levis ihan käsiin, vaikka loppua kohden toki parani. Tapahtumat olis saanut niin paljon tiiviimminkin kerrottuna.

  Archie oli jotain ihan älytöntä, se oli olevinaan niin aikuinen ja teki järkeviä päätöksiä, mutta silti se oli ihan naiivi :D Ja mitä se sen machoilu isäänsä kohtaan oli et sen pitää suojella sitä?!? Eiks se pitäis pääasiassa olla toistepäin et isä suojelee poikaansa :D

  Veronicaan mulla meni myös hermot ihan täysin kun aluks se ei sietänyt isänsä kieroiluja mutta sitten se ite lähti niihin mukaan. Aaargh tää koko kausi sai mut vaan ärtymään :DDD

  Ja arvasin kanssa jo hyvissä ajoin black hoodin niistä sen silmistä :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo ehdottomasti kyl liian pitkä kausi tälle määrälle tapahtumia! :D Se ensimmäinen kausi oli just sopivan pituinen, raivostuttavaa että tämä piti sitten venyttää pilalle.

   Ja voi ei, ehdin jo täysin unohtaa tuon Archien suojeluvietin :DD En kestä ku se istu yksin keittiössä pesäpallomailan kans, niinku really, mitä hyötyä siitä on jos Black Hood tulisikin takaisin _aseen_ kanssa... D: Samoiten se sen red circle -joukko, voi huokaus ja myötähäpeä.

   Poista