27.5.2018

Kevätlukumaraton 2018

Jes, vuoden ensimmäinen lukumaraton on täällä! Tai oli täällä, sillä sain oman maratonin suoritettua jo jonkin aikaa sitten. Olin odottanut tätä hetkeä kauan, en kuitenkaan tehnyt taaskaan suunnitelmia sen suhteen mitä lukisin. Kirjaston lainapino kävi kuitenkin jo niin korkeaksi, että halusin saada sitä purettua hieman pienemmäksi - siispä yhtä kirjaa lukuunottamatta kaikki olivat kirjastosta.

Kevätlukumaratonia veti Kaikkea kirjasta -blogi, suuri kiitos!

Käytin vuorokaudesta lukemiseen tarkalleen 6h 45min, eli ihan pätevä suoritus!

- Ranmaru Kotone: Your name 01 (s. 176)
- Veronica Roth: Kapinallinen (osittain, s. 220)
- J. K. Rowling: Tästä alkaa elämä (s. 73)
- Brian K. Vaughan: Paper Girls vol. 2 (s. 128)
- Sarah Crossan: Yksi (s. 439)
- John Green: Kilpikonnan kuorella (s. 264)
- Elizabeth Strout: Nimeni on Lucy Barton (osittain, s. 134)
sivuja yhteensä: 1434

Olipas mukavaa pitkästä aikaa maratoonata, enkä malta odottaa kesän lukumaratoneja! Sivuja tuli luettua hyvä määrä, tosin joukossa on sarjakuva, mangaa sekä Crossanin Yksi, joka oli kirjoitustyylinsä vuoksi nopeasti luettuna sivumäärästä huolimatta.


2 kommenttia:

  1. Kiitos kun osallistuit! Mahtavasti ehdit lukemaan! Tuo John Greenin kirja on lukulistalla tai no, en ole ehtinyt kun vasta sen Tähtiin kirjoitettu virhe-kirjan lukea. Näin mulle monesti käy, että luen yhen kirjailijan kirjan ja sitten se kirjailija jää pidemmäksi aikaa mun lukulistalle :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oli mukavaa! Ihan sama homma täälläkin, lukulistalla niin monta kirjaa jotka vaan roikkuvat siellä syystä tai toisesta vuodesta toiseen :D

      Poista