29.4.2018

Huhtikuun leffasaldo

Voi jummi mikä leffakuukausi tämä onkaan ollut. Marvelia, Marvelia ja vielä kerran Marvelia. Huhtikuussa kävin ihan elokuvissa kahdesti, mikä on enemmän kuin viimeisen kuuden vuoden aikana yhteensä. Mun oli pakko päästä katsomaan Infinity War heti kuin mahdollista, jonka vuoksi "jouduin" myös katsomaan Black Pantherin isolta ruudulta, kun kaupan hyllyltä sitä en olisi ehtinyt saada käsiini ennen tätä kaikkien kauan odottamaa Kostajien paluuta.

018 Harry Potter and the Goblet of Fire (2005)
019 Doctor Strange (2016)
020 Guardians of the Galaxy vol. 2 (2017)
021 Spider-Man: Homecoming (2017)
022 Naked (2017)
023 Kingsman: The Secret Service (2014)
024 Thor: Ragnarök (2017)
025 Black Panther (2018)
026 Avengers: Infinity War (2018)Kuukauden parhaan elokuvan valinta on mahdotonta, koska kaikki oli Nakedia lukuunottamatta aivan huikeita. Doctor Strange yllätti ihan totaalisesti, kun ennakkoluuloni sitä kohtaan oli mitä oli. Spider-Man taas oli hauska ja virkistävä tapaus, ja voiko Peter Parkeria oikeesti olla rakastamatta? Mun kaikkien aikojen lemppari Marvelin supersankareista taitaa olla Thor (ei kuitenkaan sillä, että hän kovinkaan paljoa muiden yläpuolelle nousisi), jonka vuoksi Ragnarök on mun asteikolla aika korkealla. Black Pantherissa T'Challa perheineen ihastutti, ja Infinity War (Wanda! <3) jätti mun sydämeen ja mieleen ihan hirveän aukon, enkä ole ihan varma mitä pitäisi ajatella (huikea leffa kaikesta huolimatta).

Ehkä tässä tilanteessa on parhain ratkaisu huutaa "hurraa!" ja lyödä käsiä yhteen raikuvasti.

Kuukauden huonoimman leffan valinta oli jälleen kerran ihan älyttömän helppoa, varsinkin kun sitä vastaan kilpailee Marvelin huikeet suoritukset. Huonoin leffa oli siis ilman epäilyksiä Naked, jonka arvioin IMDb:n puolella 4 tähdellä kymmenestä. 

"Alright, kid. You’re an Avenger now."

Postauksen kuvat: IMDb
Mitä elokuvia te katsoitte tässä kuussa? 
Mikä oli kuukauden paras elokuva?

4 kommenttia:

 1. Yhyy itkettää ihan vaan lukea tätä postausta koska nyyh 😂😂 you know why

  VastaaPoista
 2. Minun kohdallani Marvel alkaa hiljalleen menettää tehoaan, mutta Doctor Strange oli kyllä positiivinen yllätys (Osan kunniasta voi kyllä antaa Benedict Cumberbatchille. Ja kyllä, tuon nimen oikeinkirjoitus vaati googlettamista). Elokuvissa käyminen on jäänyt vähän vähälle, mutta kävin tuossa äskettäin katsomassa leffan "Hiljainen paikka". Potentiaalia sinällään oli, mutta harmittavia aukkoja logiikassa.

  https://aatenarikka.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oonkin muutaman ihmisen kuullut sanovan ettei Marvelin elokuvat jaksa enää innostaa ja kiinnostaa samalla tavalla kuin ennen. Mä taas oon uppoutunut tähän maailmaan ihan hetki sitten ja siitäkin syystä oon jotenkin erityisen liekeissä kaikesta mikä liittyy jollain tavalla Marveliin tai supersankareihin. :D Doctor Strange oli kyllä mainio, ja Benedict sopi siihen rooliin ihan älyttömän hyvin.

   Tuo Hiljainen paikka pitäis kyllä katsoa myös, mutta täytyy odotella että tulee Netflixiin/Viaplayhin katsottavaksi.

   Poista