30.4.2018

Huh mikä huhtikuu (ja luetut kirjat)

Huhhuh! Huhtikuu on nyt ohi, ja se tarkoittaa ainoastaan sitä, että enää kuukausi ja on kesä (ja loma ja ja ja...)! Työharjoitteluni kirjastolla jatkui pari viikkoa sitten, ja nyt oleilen siellä vielä tarkalleen 19 päivää. En ole varma, oonko puhunut kuluneiden kuukausien aikana töiden lisäksi mistään muusta, mutta en edes pahoittele! Tää kuukausi on pitänyt sisällään taas paljon musiikkia, elokuvia, Goldbergien 4 kauden tuijottelua aamuin illoin (New Girl ollut kovassa huudossa myös) ja mitäpä muutakaan kuin KIRJOJA!

35. Maija Salmi & Meeri Koutaniemi: Ilopangon vankilan naiset
36. J. K. Rowling: Harry Potter ja kuoleman varjelukset
37. Svetlana Aleksijevitš: Tšernobylista nousee rukous
38. Becky Albertalli: Minä, Simon, Homo Sapiens
39. John Verdon: Numeropeli
40. Abigail Gibbs: Illallinen vampyyrin kanssa
41. Brian K. Vaughan: Paper Girls vol. 1
42. Holly Bourne: Oonko ihan normaali?

Ja voi - hyviä kirjoja! Ilopangon vankilan naiset oli vaikuttava ja pysäyttävä teos, jota ehdottomasti haluan suositella kaikille. Meeri Koutaniemen upeat kuvat herättää henkiin tarinat ja henkilöt tekstin takaa. Paras (ja ainoa) sarjakuva oli Paper Girls, jota odotin kirjaston varausjonossa valehtelematta useamman kuukauden. Vähän uumoilin etten pitäisi tästä, mutta toisin kävi.

Vihdoin sain luettua uusintakierrokseni Pottereista loppuun, ja voi. Kuoleman varjelukset on aina vaikea pala luettavaksi tai katsottavaksi. Niin paljon tuskaa ja menetystä.

Kuukauden suurin pettymys oli Abigail Gibbsin Illallinen vampyyrin kanssa, josta tulee postaus luultavasti jo tämän viikon puolella.

Muut tuntuu olevan jo ihan vappufiiliksissä, mutta mä taidan hautautua peiton alle (täällä tuntuu aina vappuna satavan vettä) ja katsoa Vampyyripäiväkirjojen viimeisen kauden vihdoin loppuun. Tai sit vaan kyttään New Girliä. Tai en tee mitään.

Mukavaa vappua! :-)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti