5.1.2018

Stephanie Perkins: Lola and the Boy Next Door

"Budding designer Lola Nolan doesn't believe in fashion... she believes in costume. The more expressive the outfit - the more sparkly, more wild - the better. And life is pretty close to perfect to Lola, especially with her hot rocker boyfriend.

That is, until the Bell twins, Calliope and Cricket, return to the neighbourhood and unearth a past of hurt that Lola thought was long buried. So when talented inventor Cricket steps out from his twin sister's shadow and back into Lola's life, she must finally face up to a lifetime of feelings for the boy next door."

Teos: Lola and the Boy Next Door
Sarja: Anna and the French Kiss #2 
Kirjailija: Stephanie Perkins 
Sivumäärä: 384
Kustantaja: Usborne
Mistä: oma kirjahylly


Anna and the French Kiss iski niin kovaa, että ihan pelotti alkaa lukemaan tätä. Mitä jos se ei ole yhtään niin hyvä kuin aiempi osa? Kauhistelin myös hieman hahmojen vaihtuessa toisiin - kuullaanko Annasta ja St. Clairista enää? Näistä pienistä pelkotiloista huolimatta Lola and the Boy Next Door yllätti. Se oli viihdyttävä, erilainen - mutta silti niin samanlainen. Ja tässä tapauksessa tuo samanlaisuus oli vaan positiivinen asia. 

Päähenkilö Lola työskentelee Annan kanssa samassa paikassa, ja tarinan edetessä Anna ja St. Clair ilmestyy paikalle yllättävän usein. Yleensä mua jää aina kaivelemaan että miten kirjan henkilöillä menee sen loputtua, joten pidin erityisen paljon siitä että heidät oli tuotu tähän mukaan ja näin ollen pääsin näkemään mitä heille kuuluu. Ja mitä ilmeisemmin heille kuuluu hyvää - KIITOS!


"When they break apart, Anna says something that makes him fall into silly, boyish laughter. For some reason, that's the moment that makes me turn away. Something about their love is painful."


Lola on täysin rakastunut Maxiin, itseään vanhempaan, tatuoituun rokkariin. Vaikka Lolan vanhemmat ja paras ystävä eivät ole suhteen kannalla, Lola pitää Maxin puolia aina siihen saakka kun Cricket Bell saapuu sekoittamaan pakkaa. En tiedä tarvitseeko edes mainita kirjan olevan ennalta-arvattava, kun koko kuvio on jo kirjan nimestä alkaen niin selkeä. Matkaan mahtuu kuitenkin mutkia ja paljastuksia joita ei välttämättä osaa odottaa.

Pidin erityisen paljon Lolan vanhemmista ja he olivatkin esillä moneen otteeseen. Lola taas sai mut hieman ärsyyntymään käyttäytymisellään ja sinisilmäisyydellään. Lola oli nyt lähes samassa tilanteessa kuin St. Clair ensimmäisessä osassa ja kuljeskeli ympäriinsä loukaten läheisiään. 

Anna and the French Kiss pitää edelleen kärkipaikkaa, ja odotan innolla sarjan viimeistä osaa jossa päästään tutustumaan Islaan paremmin. 


2 kommenttia:

  1. Aattelin et silmäilen vaa tän sun postauksen läpi etten spoilaa mitää..mut ää luin kokonaa. Ja nyt haluun lukee tän heti XD MIKS MUL ON TENTTI MAANANTAINAAAAA. Onneks tää on mun hyllynlämmittäjässä, joten tuun varmast jatkaa tätä tänä vuonna (ainaki jos suoriudun tästä haasteesta yhtä hyvin kun oon ajatellut).

    VastaaPoista