11.12.2017

Joulukuun kooste & superlukumaratonin yhteenveto

Ihana, ihana joulukuu. Vihdoin se kauan odottamani joulu tuli, oli hyvää ruokaa, mainio tunnelma ja ihania lahjoja! Valitettavasti sen aika nyt kuitenkin on ohi, huidellaan jo tammikuun puolella, mutta ei tässä enää kauaa - ja joulu on uudestaan! :D Taisin höpötellä kaikki turhat jorinat aikaisempaan postaukseen, joten nyt ei oikeastaan ole mitään sanottavaa. Yllätyin nähdessäni kuinka monta kirjaa joulukuussa tuli luettua, kun tuntuu etten ole saanut oikein mitään aikaisekseni. Taaskaan. Koko kuukausi meni Helmet -haasteen kanssa kuumotellessa, ja näistäkin 7 on luettu sitä varten.

Mukavaa alkanutta vuotta kaikille, ja tsemppiä kaikkiin mahdollisiin lukuhaasteisiin mitä olette itsellenne kerännyt! :D

Joulukuussa luettua:
☆ Michael Katz Krefeld: Lahko
☆ Meredith Wild: Hänen vallassaan
☆ Tuomas Kyrö: Mielensäpahoittaja
☆ Cassandra Clare: Luukaupunki
☆ Oiva Paloheimo: Tirlittan
☆ Tommi Kinnunen: Neljäntienristeys
☆ Liane Moriarty: Mustat valkeat valheet/ ᴘᴏsᴛᴀᴜs ᴛᴜʟᴏssᴀ
☆ Kauko Röyhkä: Miss Farkku-Suomi / ᴘᴏsᴛᴀᴜs ᴛᴜʟᴏssᴀ
☆ Stephanie Perkins: Lola and the Boy Next Door / ᴘᴏsᴛᴀᴜs ᴛᴜʟᴏssᴀVielä viimeisen kerran kiitos iso Hennalle ja Lotalle, jotka potkaisivat superlukumaratonit käyntiin syksyllä. On ollut ilo olla mukana näissä, vaikka osa maratoneista minun kohdalla jäivätkin vajaaksi. Saavutin vuoden 2017 lukutavoitteen odotettua aiemmin, ja loppuvuodesta lukuinto tuntui hiipuvan kun ei ollut enää Helmetin lisäksi mitään tavoiteltavaa. Viimeinen superlukumaraton kesti kokonaisen viikon, mutta taisin lukea kolmena eri päivänä. Lukumaratoniin tuotiin lisäksi muutama haastekohta, mutta itseltäni niiden suorittaminen jäi kokonaan - ehkä seuraavalla kerralla? ;)

Nämä kirjat luin:
☆ Liane Moriarty: Mustat valkeat valheet (s. 447)
☆ Kauko Röyhkä: Miss Farkku-Suomi (s. 303)
☆ Stephanie Perkins: Lola and the Boy Next Door (osittain, s. 181)

sivuja yhteensä: 931

oon niin kyllästynyt tähän jatkuvaan pimeyteen ja pimeässä KUVAAMISEEN että pliis kevät TULE JO. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti