13.12.2017

How to Get Away with Murder: 3. tuotantokausi (2016)traileri / 3. kausi / 15 jaksoa / 45 min / v. 2016 / abc studios, netflix

Sisältää pieniä sᴘᴏɪʟᴇʀᴇɪᴛᴀ kaikista tuotantokausista.

Tadaaaa - arvaatteko mitä? HTGAWM onnistui jälleen kerran.

Sarjan toisella tuotantokaudella Hapstallien kartanossa tapahtuu veriteko, ja Annalisellä on jälleen kerran älykäs ja erittäin mutkikas suunnitelma kuinka vierittää syy tapahtumista muiden niskoille. Ensimmäisellä tuotantokaudella kaikki alkoi Lila Stangardin murhalla, ja vihdoin ja viimein toisella kaudella saatiin selvyys kysymykseen: mitä Frank oli tehnyt, jotta koki olevansa velkaa Samille? (= miksi hän totteli kun Sam käski tappaa Lilan). Jos toisen tuotantokauden tapahtumat on jäänyt unholaan, TÄSSÄ sarjan näyttelijöiden tekemä recap, joka kertoo tapahtumat lyhyesti ja ytimekkäästi alusta loppuun.

Noh, mitä kolmas kausi toi mukanaan? On kulunut 4 kuukautta edellisen jakson tapahtumista ja Frank on edelleen kateissa (Frank häipyi 2. kauden lopussa kun kaikki sai tietää totuuden). Ajassa hypätään jälleen 2 kuukautta tulevaisuuteen, ja Annalisen talo on ilmiliekeissä ja raunoista löytyy ruumis. Pidin tästä kaudesta erityisen paljon siksi että tapahtumat tuntui nitoutuvan parin mun lempparin ympärille. Voi olla että jätin huomiotta kaiken muun, mutta Laurel ja Connor on jäänyt päällimmäisenä mieleen.

Toinen toistaan kierompia ja nerokkaampia ratkaisuja, ja olen jo oppinut katsomaan tätä sillä tyylillä etten luota mihinkään ennen kuin tapahtumat on osoitettu todeksi.

Kauden tapahtumat sai mut pitämään hieman Wesistä, mutta pitämään Frankista vielä enemmän. Vaikka Frank onkin tehnyt kauheita asioita, tämä kausi näytti hänestä inhimillisen ja herkän (tai hajonneen) puolen. Kaikki yrittää omalla toiminnallaan korjata asioita, mutta tilanne eskaloituu siihen pisteeseen, että niin Annalise kuin Frank ovat molemmat vankilassa. Wesin ja Laurelin suhde oli ehdoton no-no, vaikka se suhde teki Wesistä siedettävämmän. Kauden katsoneet tietääkin jo mitä tapahtui, joten se siitä sitten. :Mutta kerrankin minä olin oikeassa, ja tiesin kuka todellinen syyllinen tuhopolton ja murhan takana oli. KII - TOS !

Tämän katsomisesta on jo ikuisuus aikaa, enkä valitettavasti osaa kasata ajatuksiani kunnolla yhteen. Pitäisi oppia kirjoittamaan postaukset valmiiksi heti kun mahdollista, eikä venyttää niitä näin myöhäiselle. Kaikessa yksinkertaisuudessaan kausi oli mainio, enkä hitto vie jaksa odottaa seuraavaa kautta. Joka on muuten alkanut jo, eikä hajuakaan milloin pääsen itse sen katsomaan. Damn!!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti