31.10.2017

Vuoden '17 leffakatsaus: osa 10/12

Be Somebody (2016)
 Teinipoptähti Jordan pakenee julkisuuden paineita nimettömänä pikkukaupunkiin, jossa hän tutustuu taidelukiota käyvään Emilyyn.

Söpö, lämminhenkinen teinileffa, JOKA LOPPUU TÄYSIN KESKEN. Syy miksi aloin katsomaan tätä oli puhtaasti se, että halusin katsoa jotain ällösöpöä, mutta eipä se sitä sitten ollutkaan. Aika pitkälti Jordanin ja Emilyn jutustelua, unelmia ja haaveita. Ihan kelpo pätkä, muistutti hyvin pitkälti Disneyn StarStruck -leffaa, mutta tämä oli ehkä uskottavampi - ja myöskin visuaalisesti nätimpi elokuva.

ᴇʟᴏᴋᴜᴠᴀɴ ᴛʀᴀɪʟᴇʀɪ
Pääosissa mm. Matthew Espinosa, Sarah Jeffery ja Allison Paige.Guardians of the Galaxy (2014)
 Marvelin elokuvauniversumi laajenee kosmoksen rajoille, kun seikkailijanrenttu Peter Quill varastaa mystisen pallon ja joutuu palkkionmetsästyksen kohteeksi. Paetakseen vihollisiaan hän joutuu lyöttäytymään yhteen pyssysankari ja pesukarhu Rocketin, puunkaltaisen humanoidi Grootin, salamurhaaja Gamoran ja kostonhimoisen Drax Tuhoajan kanssa. Tämän sekalaisen sakin käsissä on koko galaksin kohtalo.

Ja Marvelin leffat jatkuu taas! Guardians of the Galaxy oli yksi odotetuimmista Marveleista, ja ei yhtään turhaan. Hyvin erilainen elokuva aikaisempiin verrattuna. Ja hauska! Jostain syystä kuvittelin tämän olevan "vakavampi" elokuva, ja ihmettelin hieman Chris Prattin osuutta asiaan - mutta jo ensimmäisistä minuuteista tajusin että jaahas, kylläpäs Pratt taitaakin sopia tähän rooliin.

ᴇʟᴏᴋᴜᴠᴀɴ ᴛʀᴀɪʟᴇʀɪ
Pääosissa mm. Chris Pratt , Zoe Saldana ja Bradley Cooper.Avengers: Age of Ultron (2015)
 Hyvät aikomukset johtavat kaaokseen, kun Tony Stark luo vahingossa Ultronin, hirviön, joka haluaa maailmanrauhaa joukkotuhon kautta. Iron Manin, Captain American, Thorin ja Hulkin - yhdessä Black Widow'n, Hawkeyen ja Nick Furyn kanssa - on yhdistettävä voimansa lyödäkseen Ultronin ja pelastavan maailman... jos pystyvät!

Hyvä elokuva, mutta taidan silti pitää enemmän siitä vuoden 2012 The Avengers leffasta. Oli kiva pitkästä aikaa palata näiden kaverusten pariin, ja saatiin ruutuun lisää Scarlett Johanssonia, kiitos! Tämä osa sai mut pitämään myös Hulkista, joka aiemmin on ehkä jäänyt hieman muiden varjoon.

ᴇʟᴏᴋᴜᴠᴀɴ ᴛʀᴀɪʟᴇʀɪ
Pääosissa mm. Robert Downey Jr., Chris Evans ja Mark Ruffalo.Ant-Man (2015)
 Marvel Studios esittelee uusimman Avengers-jäsenensä elokuvassa Marvel's Ant-Man. Scott Lang saa tilaisuuden kutistaa kokonsa ja samalla moninkertaistaa voimansa. Tässä vauhdikkaassa toimintaseikkailussa hän ja tri Hank Pym pyrkivät suojelemaan Muurahaismiehen salaisuutta.

Vietin varmaan puolet tästä elokuvasta miettien että mitä mä oikein katson. Lievän ötökkäkammon omistavana tämän katsominen oli välillä hieman inhottavaa. Inhoan, pelkään ja kammoksun lentomuurahaisia varmaan eniten ikinä, joten elokuva missä juoksentelee enemmän ja vähemmän muurahaisia ei ehkä ole paras vaihtoehto. Vähän mietitytti Paul Rudd pääroolissa, kun hänet muistan parhaiten vaan Frendeistä Phoeben miehenä. Ei läheskään niin hyvä tai viihdyttävä kuin aikaisemmat Marvelit, mutta kyllähän tämän voi katsoa.

ᴇʟᴏᴋᴜᴠᴀɴ ᴛʀᴀɪʟᴇʀɪ
Pääosissa mm. Paul Rudd, Michael Douglas ja Evangeline Lilly.

I.T. (2016)
 Menestyneellä liikemiehellä Mike Reganilla on elämässään kaikkea mitä voi toivoa; upea vaimo, kaunis teini-ikäinen tytär, kasapäin rahaa ja uusimmalla teknologialla varusteltu uusi "älykoti".

"Selaan Viaplayta silmät ristissä, ei mitään katsottavaa. Jaahas, Brosnan, ahaa, älykoti!!!! Suht uusi elokuva myös. Pitäisikö katsoa? No katsotaan." - Tämä tapahtui eilen, enkä oikein tiedä mitä sanoa tästä elokuvasta. Juoneltaan hyvin peruskauraa: rikas perhe, kaunis tytär ja joku hyypiö hakkeroimassa, salakuvaamassa ja tuhoamassa perheen elämää. Piti kyllä mielenkiinnon yllä loppuun saakka, mutta eipä ollut erikoinen tekele tämäkään. Edelleen pohdin Pierce Brosnanin suosiota, minkä takia siitä tykätään? Kaipailisin jotain muutakin vastausta kuin "James Bond".

ᴇʟᴏᴋᴜᴠᴀɴ ᴛʀᴀɪʟᴇʀɪ
Pääosissa mm. Pierce Brosnan, James Frecheville ja Stefanie Scott.Captain America: Civil War (2016)
 Hallituksen painostus aiheuttaa riidan Captain American ja Iron Manin välille ja parhaista ystävistä tulee veriviholliset. Kun tarinaan lisätään kieroa peliä, outoja konnia ja uusia liittolaisia, vie tämä upea elokuvaseikkailu meidät taisteluun Avengerien ja koko ihmiskunnan tulevaisuuden puolesta.

Nyt täytyy sanoa, että paras Captain America -leffa on löytynyt. Kuten mainitsin aiemminkin etten oikeastaan erityisemmin pidä Kapteenista, taidan tämän leffan jälkeen pitää! Musta oli myös hauskaa että mukana oli myös Hämähäkkimies, ja taisin muutenkin virnuilla koko elokuvan ajan. Nyt vaan odottelemaan seuraavaa osaa!

ᴇʟᴏᴋᴜᴠᴀɴ ᴛʀᴀɪʟᴇʀɪ
Pääosissa mm. Chris Evans, Robert Downey Jr. ja Scarlett Johansson.

ᴋᴜᴠᴀᴛ ɪᴍᴅʙ & sʏɴᴏᴘsɪs ᴇʟᴏᴋᴜᴠɪᴇɴ ᴋᴏᴛᴇʟᴏᴛ/ʟᴇғғᴀᴛʏᴋᴋɪ
2017 katsotut elokuvat: 81/100

2 kommenttia:

  1. Mä rehellisesti sanottuna sytyin Guardians of the Galaxylle vasta toisen katselukerran jälkeen, mutta nyt se on noussut jo lemppariksi! Age of Ultronin oon kattonu vaan kerran ja samoilla fiiliksillä sun kanssa. Ant-man oli vähän meh.. en ole ötökkäkammoinen, mutta oli vähän tylsä leffa. Lopun taistelu lastenhuoneessa kyllä sai nauramaan :D Ja Civil War <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Guardians of the Galaxy oli niin erilainen muihin verrattuna että alussa pelkäsin etten pääse siihen täysillä mukaan. Pääsin kuitenkin, ja nyt en malta odottaa sen toisen osan katsomista! :D Ant-Man oli kyllä kehno, tosin mua vaivasi myös tuo Paul Rudd, joten ehkä silläkin oli jotain osuutta asiaan...

      Poista