24.10.2017

Lokakuun superlukumaraton

Toinen superlukumaratoneista on nyt taputeltu ja fiilis on tuttuun tapaan hyvä. Tiedostin koko kuukauden että lukumaraton on jälleen tulossa, mutta silti se pääsi yllättämään ja huomasin lauantaina pyöritteleväni peukaloita pohtien että millonkohan sitä pääsisi lukemaan. Olen yleensä ollut niin innoissani että olen aloittanut lukemisen niin nopeasti kuin mahdollista, mutta nyt maltoin odotella sunnuntaihin asti. Tällä kertaa maratonia veti Lotta, kiitos ja kumarrus! :-)

Mun maraton alkoi sunnuntaina klo 17:20 ja päättyi maanantaina klo 17:03. Luin rentoon tahtiin enkä pitänyt kiirettä, suurin osa ajasta meni taas muuhun kuin lukemiseen - mutta se nyt on ihan normaalia.

Nämä kirjat luin:
☆ Stephenie Meyer: Houkutus (osittain, s. 220)
☆ Becca Fitzpatrick: Hiljaisuus (s. 334)
☆ Lise Myhre: Nemi 1 (s. 151)
☆ Lise Myhre: Nemi 2 (s. 149)

sivuja yhteensä: 854

(tajusin vasta nyt kuinka hyvin nää kannet sopii yhteen, haha)

3 kommenttia:

 1. Haha! Meinasin just kommentoida, että ootko kansien perusteella valinnut lukemiset kun noin hyvin sopii yhteen! :D Ää mun on ikuisuus pitäny lukee Twilightin koko sarja uusiks :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ilmeisesti nämä mustapunaiset kirjat vetää puoleensa :D Mun on kans pitänyt lukea ne tosi kauan, oon lukenut aiemmin sen ekan osan tosi monta kertaa, mutta Uusikuun ja Epäilyksen vaan kerran. Viimeistä osaa en koskaan ees oo lukenut!

   Poista
  2. Mä oon kans lukenu Houkutuksen varmaan 3 kertaa. Mutta en muista, että olisin muita osia lukenut enempää kuin kerran :D Viimeisen luin heti kun ilmestyi, joten on siitäkin jo aikaa :D

   Poista