25.9.2017

Syksyn ensimmäinen superlukumaraton

Mun lukumaraton sujui jälleen kerran erittäin mukavasti. Odotin tätä päivää kuin kuuta nousevaa, musta on ihana seurata muiden etenemistä maratoneilla ja asennoitua siihen että "tänään luetaan!". Mitään tavoitteita en itselleni asettanut ja tosi rennolla fiiliksellä mentiin. Mulla meni taas suurin osa ajasta kaikkeen muuhun kuin lukemiseen, ja jostain syystä joku aina häiritsi just kun pääsin kirjaan kiinni.

Aloitin maratonin lauantaina klo 18:40 ja lopetin vähän ajoissa sunnuntaina klo 16:20. Aloitin lukemisen Ready Player Onella, jonka olin aloittanut paria päivää aikaisemmin. Sen loppuun lukemiseen meni 6 tuntia (!!) - kävin välillä hakemassa pitsaa toiselta puolen kaupunkia ja jumituin jatkuvasti someen.

Kiitos maratonin järkkäämisestä kuuluu Hennalle ja Lotalle!

Nämä kirjat luin:
☆ Ernest Cline: Ready Player One (osittain, s. 421)
☆ Kalle Veirto: Ohut hauska kirja (s. 152)
☆ Magdalena Hai: Kerjäläisprinsessa (s. 188)
☆ Robert Kirkman: The Walking Dead - toinen kirja (s. 288)

sivuja yhteensä: 1049


6 kommenttia:

 1. Oletpas hyvän sivusaldon saanut, vaikka häriötekijöitä olikin. Itselläni sivumäärä jäi melko pieneksi, sillä luin vain 234 sivua. En tosin ole niin tarkka sivumääristä, kunhan mukavaa on. Ja päätin muutenkin, että menen tämän kerran rennolla fiiliksellä :).

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Parasta näissä maratoneissa on aina just se rennolla fiiliksellä eteneminen ja se yleinen hyvä fiilis mikä kaikilla osallistujilla on! Mäkin lähden aina rennosti vaan lueskelemaan ja sitten huomaankin lukeneeni useamman kirjan :D

   Poista
 2. Jee kiva kun osallistuit! =) Mulla meni kanssa suurin osa ajasta somessa roikkumiseen, mutta oli niin kiva seurailla muiden edistymisiä! :D Mitä tykkäsit Kerjäläisprinsessasta? =)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kerjäläisprinsessa oli ihan jees. Tosi erilainen mitä odotin, tai en oikeastaan odottanut mitään - eikä se hirveästi mitään antanutkaan. Nopea luettava tosin, mutta kovin suurta kiinnostusta ei ole lukea niitä seuraavia osia. :D

   Poista
 3. Vitsi mitkä sivumäärät sulla taas! :D Eeehkä iteki joskus. /Tiia

  VastaaPoista