6.9.2017

Brian K. Vaughan & Fiona Staples: Saga 2

"Huikea tieteisseikkailu jatkuu entistä yllättävimmissä ja jännittävimmissä merkeissä! Yhdessä pienen vauvansa ja yllätysvieraiksi saapuneiden appivanhempien kanssa rakastavaiset Alana ja Marko välttelevät kuolettavia tappajia, vähäpukeisia jättiläisiä sekä muita äärettömän avaruuden vaaroja."

Teos: Saga - toinen kirja, Saga #2
Alkuperäinen nimi: Saga vol. 2

Kirjailija: Brian K. Vaughan
Kuvitus: Fiona Staples
Sivumäärä: 155
Kustantaja: Like
Mistä minulle: Kirjasto


Toinen osa oli ihan yhtä hyvä kuin ensimmäinenkin. Tässä on vaan niin paljon eri hahmoja että esimerkiksi nimien muistaminen on ihan älyttömän hankalaa ja välillä piti palata pari kertaa takaisin että pääsi taas kärryille mukaan. Se voi kyllä johtua ihan puhtaaasti siitä että tämä oli lukumaratonilla viimeinen kirja jonka luin, ja siinä vaiheessa oli jo hieman väsynyt. 

Lempparini pysyivät edelleen samana ja paikalle ilmestyi kaaosta aiheuttamaan Markon ex-tyttöystävä-vaimo-kihlattu-mikälienee nimeltään Gwendolyn. Markon vanhemmat olivat myös ihania! Markon ja Alanan tarinaa avattiin vähän enemmän, ja oli kiva tietää miten kaksi niin erilaista tyyppiä ovat päätyneet yhteen.Odotan innolla mihin tämä tarina oikein etenee. Vielä olisi 4 osaa lukematta ja sitten luultavasti jäädään odottelemaan viimeisintä osaa julkaistavaksi. Koska tämä pitää sisällään niin paljon asioita, voisin kuvitella että toisella lukukerralla nämä ymmärtäisi vielä paremmin. Vaikka olen lukenut vasta nämä kaksi ensimmäistä osaa, voin silti sanoa että joskus nämä kaikki täytyy lukea uusiksi. Ehkä sitten kun saan hankittua nämä jostain itselleni? Haha, siinä voi mennä aikaa. 

2 kommenttia:

 1. Ää mä haluisin nää kanssa itelleni! Mut ei kyllä raaski vielä ostaa :D Ja nyt tuntuu, et pitää melkee lukee uudestaan.. 4 osan luin varmaan lähemmäs puoli vuotta sitten ja 5 osa lähtee lukuun viimeistään superlukumaratonissa :D Sä vissiin ehit jo maratoonata 6 asti jos oikein katoin Goodreadsista! :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jooooo, mä aloin lukemaan niitä enkä millään malttanut lopettaa :D Mun oli tarkotus säästää niitä lukumaratonille mutta mutta...

   Ois kyllä ihana omistaa nää ite!

   Poista