21.8.2017

Uudet tuulet puhaltaaaaaa

Oon ollut kyllästynyt blogini ulkoasuun niin kauan kuin vain jaksan muistaa ja nyt oli korkea aika tehdä asialle jotain. Tästä blogista ei myöskään koskaan pitänyt tulla julkista, joten kaikki jäi vähän kesken ja sekaisin.

Huomattavin muutos varmasti on blogin ulkoasu, joka pysyi tietyiltä osin entisellään. Siirryttiin tummempaan sävyyn ja kuvattomaan banneriin. Kyllästymiseen asti käytetty vihreä myös vaihtui siniseen (ainakin toistaiseksi, kunnes taas palaan siihen takaisin :D). En ala muuttamaan aikaisempien postausten vihreitä osia vaikka se kuinka typerältä tällä uudella pohjalla näyttäisikin.

Blogin nimi myöskin jää nyt taakse, ja blogin uusi nimi on urliin sopivasti Expelliarmus. Ennen tätä blogia kirjoittelin monta vuotta eri osoitteeseen käyttäen tuota blogin nimenä - joten juurilleen palataan! Ironinen Christian Grey -viittaus saa suosiolla jäädä ja Potter ottaa vallan. Instagramin nimi pysyy toistaiseksi samana, kunhan keksin jotain parempaa.

Muutamat tunnisteet katosi sivupalkista, mutta tunnisteet löytyvät edelleen aina postauksen lopusta tai blogin omaa hakupalkkia käyttämällä - joka muuten löytyy nyt helpommin. Eniten käytetyimmät tunnisteet tässä: ARVOSTELUT, HAASTEET, LUETUT JA OSTOKSET

Tulevien viikkojen aikana jotain asioita tulee todennäköisesti muuttumaan, ja jos jokin blogissa ei toimi tai näkyy oudosti - saa ilmoittaa!

10 kommenttia:

 1. Onpa kiva ulkoasu! Tykkäsin kyllä siitä siun edellisestäki ! :D Mut joo, feel you. En kestä oman blogin ulkoasua, mutta sen muokkaaminen on niin työlästä :D Ehkä syksyllä vihdoin saan muutosta aikaiseksi :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :D Sitä on niin hirveän kriittinen oman blogin ulkoasua kohtaan ja kaikki pienet asiat ärsyttää. Mulla just siinä aiemmassa blogipohjassa jurppi se kuinka tiiviisti kaikki oli, liian lähekkäin toisiaan :Dd Aina kattelee muiden blogeja että kuinka nättejä ne on, ja sitten omassa mättää kaikki vaikka oikeasti sekin olisi ihan jees. Sun blogin ulkoasu on ihanan raikas!!

   Poista
 2. ihana ulkoasu! en tiiä onko sulla ollu täällä aiemmin omaa kuvaa, mutta oot tosi nätti :)

  VastaaPoista
 3. Hei tosi kivalta näyttää tää uus ulkoasu ja näyttäs ainakin puhelimella myös toimivan ihan ongelmitta! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Huuuuu, kiitän! Toivotaan että kaikki toimii (ja jos vielä toimisi jokaisella selaimella niin haalleluuja) - yleensä menee useampi kuukausi kunnes hoksaa jonku pienen vian mihin ei aiemmin oo osannut kiinnittää huomiota! :D

   Poista
 4. Voi ettääääää *___*<3 Upea ulkoasu! (Musta edellinenkin oli kyllä tosi hieno :D)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hii kiitos!! Hahaaaa, edellisestä ulkoasusta voidaan näköjään olla montaa mieltä :DD

   Poista
 5. Ooooh, tää uus on upee :) /Tiia

  VastaaPoista