30.6.2017

Vuoden '17 leffakatsaus: 6/12

Barely Lethal (2015)
 Lapsesta saakka erikoisjoukkojen agentiksi koulutettu teini-ikäinen Megan Walsh haaveilee normaalin nuoren huolettomasta elämästä. Hän päättää lavastaa oman kuolemansa ja hankkii uuden henkilöllisyyden paikallisen high schoolin vaihto-oppilaana, mutta huomaakin pian, että normaalin teinin elämä entiseen verrattuna voi olla vielä monin verroin mutkikkaampaa.

Barely Lethal on mulle ennestään tuttu elokuva. Vähän kehno, mutta ihan hauska. Kaikki agentti/salamurhaaja/jne elokuvat iskee muhun, joten jos sellaiset elokuvat kiinnostavat - kannattaa tämä tsekata. Aika mukavasti höystetty kylläkin teinileffaksi.

ᴇʟᴏᴋᴜᴠᴀɴ ᴛʀᴀɪʟᴇʀɪ
Pääosissa mm. Hailee Steinfeld, Samuel L. Jackson ja Dove Cameron.The Princess Diaries (2001) suom. Prinsessapäiväkirjat
 Heikosta itseluottamuksesta kärsivä Mia kokee elämänsä yllätyksen, kun hän tutustuu ensimmäisen kerran isoäitiinsä Clarisseen. Clarisse on Genovian ruhtinaskunnan kuningatar ja Mia siten aito prinsessa. Nuoren naisen koko maailma kääntyy päälaelleen silmänräpäyksessä.

Lapsuuden lempparileffa! Toista osaa en vielä ole nähnyt, joten muistin virkistämiseksi katsoin nyt tämänkin. Sain CDONin Green Fridaysta Viaplayn lahjakortin, jonka nyt kesän ajaksi sitten otin käyttöön.

ᴇʟᴏᴋᴜᴠᴀɴ ᴛʀᴀɪʟᴇʀɪ
Pääosissa mm. Anne Hathaway, Julie Andrews ja Hector Elizondo.Middle School: The Worst Years of My Life (2016)
 Rafe Khatchadorianilla on vaikeasti lausuttava sukunimi, valtavan vilkas mielikuvitus... ja ongelmia auktoriteettien kanssa. Rafe ei ole mikään vallankumouksellinen anarkisti, mutta hän on kuitenkin aloittamassa koulunkäyntiä jo järjestyksessä kolmannella yläasteellaan.

Ahahaa, ai juku! Tämä lähti katsottavaksi ihan vaan Lauren Grahamin takia, mutta oli hauska lastenleffa. Katselin tätä leffaa niin silmät ristissä etten tajunnut tarpeeksi ajoissa mitä tuleman piti ja vieräytin muutaman kyyneleenkin, hah. Se nyt sinällään ei ole uusi asia että itken katsoessa leffoja, koska kyynelehdin valehtelematta aina.

ᴇʟᴏᴋᴜᴠᴀɴ ᴛʀᴀɪʟᴇʀɪ
Pääosissa mm. Griffin Gluck, Lauren Graham ja Alexa Nisenson.Momentum (2015)
 Alex Farraday on kaunis, terävä, vahva ja armoton nainen. Nyt hän pakenee kilpailevaa rikollisryhmää kohtalokkaasti pieleen menneen keikan jälkeen.

Tosi perus toimintaleffa. Ei millään asteikoilla erikoinen eikä mullistanut elämääni. Kuitenkin ihan kelpo pätkä katsottavaksi, eikä jäänyt mitenkään erityisen paska maku suuhun. Yllättävää ettei tämä iskenyt muhun niin paljon kun oletin, oli nimittäin niin Nikitamainen (tv-sarja) meno että luulin löytäneeni älyttömän hyvän elokuvan.

ᴇʟᴏᴋᴜᴠᴀɴ ᴛʀᴀɪʟᴇʀɪ
Pääosissa mm. Olga Kurylenko, Morgan Freeman ja James Purefoy.Sisters (2015)
 Tarina kahdesta toisistaan vieraantuneesta siskoksesta, jotka kutsutaan kotiin tyhjentämään entinen lastenhuoneensa ennen kuin vanhemmat laittavat talon myyntiin. Saadakseen kokea kultakautensa uudelleen he järjestävät luokkakavereilleen viimeiset high school -tyyliset pirskeet, joista tulee juuri niin vapauttavan hullut kuin uupuneille aikuisille on tarpeen. 

Hahahaha, olipa yllättävän hupaisa elokuva! Kovin paljon ei odotuksia ollut, onneksi. Parks and Recreationista tuttu Amy Poehler on edelleen niin hauska, että vaikka tämä leffa olisi muuten ollut ihan täyttä kuraa, jo Amy tekee tästä paremman. Amyn ja Tinan kemiat myös kohtaa, tämä kaksikko on mainio.

ᴇʟᴏᴋᴜᴠᴀɴ ᴛʀᴀɪʟᴇʀɪ
Pääosissa mm. Amy Poehler, Tina Fey ja Maya Rudolph.

ᴋᴜᴠᴀᴛ ɪᴍᴅʙ & ᴇʟᴏᴋᴜᴠɪᴇɴ sʏɴᴏᴘsɪs ʟᴇғғᴀᴛʏᴋᴋɪ
2017 katsotut elokuvat: 46/100

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti