30.6.2017

Kesäkuun kooste - luetut & ostetut

Kesäkuussakaan ei kiireeltä vältytty, kun työt kirjastossa alkoivat. Blogijutut meinasi alkaa kasaantumaan, työpäivän jälkeen ei ehtinyt lukea - saatikka kirjoitella. Kaikki muukin jäi vähän vajaaksi, niin elokuvien kuin tv-sarjojenkin katsominen. Tässäpä erittäin hyvä syy käyttää loput kesästä ainoastaan niihin! Vaikka töissä onkin ollut mukavaa, ja kirjahyllyjen välissä haahuilu on älyttömän jees, on se mahtava jäädä lomailemaan. Mun työt loppuu siis 4.7., eli vaan 2 työpäivää jäljellä! Jaiks.

Lukumaratonin ansiosta sain luetuksi kuitenkin pari kirjaa. Odottelen nyt jo innoissani seuraavaa lukumaratonia (8.7.)!

Kesäkuun luetut:
☆ Elina Rouhiainen: Kesytön (Susiraja, #1)
☆ Elina Rouhiainen: Uhanalainen (Susiraja, #2)
☆ Sini Helminen: Kaarnan kätkössä (Väkiveriset, #1)
☆ Estelle Maskame: DIMIMY - Kaipaan (Dimily, #3) ᴘᴏsᴛᴀᴜs ᴛᴜʟᴏssᴀNäytin ostamani kirjat edellisessä postauksessa määrän vuoksi, ja tuttuun tapaan loput ostoksista tulee siis tässä koosteessa. Mutta tottahan toki mun piti ostaa myös muutama leffa ja sarja. Nämä on ostettu kuun alussa, kun suunnittelin etten nyt osta paljon mitään. Ajattelin säästää rahat heinäkuulle ja tilata sitten kerrankin "kunnolla" jotain. Toisin kävi, kuten arvata saattoikin, ja nyt nämä leffat pyörii taas hyllyssä katsomatta kun aika ei tunnu riittävän.

PRISMA:
- Pocahontas, klassikko nro. 33
- Tarzan, klassikko nro. 37
- Tuhkimo 2, Unelmien prinsessa

KIRPPIS
- Twin Peaks, Definitive Gold Box Edition - kaudet 1 & 2 

Ja koska mikään ei riitä, tilasin myös muutaman Funkon! Bongasin nämä kyseiset hahmot ensimmäsitä kertaa Vinopino kirjoja -blogin kautta ja mun oli pakko hankkia ne myös itselleni. Nämä on ollut loppuunmyytynä monta kuukautta, mutta nyt niitä vihdoin taas sai - ja vihdoin ne myös tilasin.

POPINABOX.CO.UK:
- Lorelai Gilmore, Gilmoren tytöt, nro. 402
- Rory Gilmore, Gilmoren tytöt, nro. 401


4 kommenttia:

 1. hei, en tiedä onko hullu ajatus, mutta olisin kiinnostunut postauksista missä esittelet hyllysi tv-sarjoja :) sulla on ilm. hieno kokoelma. hienoja nuo gilmore hahmot, kestiko tilauksella kauan tulla?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toiveita otetaan aina vastaan! Kuulostaa hauskalta, täytyy laittaa korvan taakse muistiin ja pohtia miten se olisi viisainta toteuttaa :D

   Toimituksessa meni noin 2 viikkoa.

   Poista
 2. Ei vitsit siekii sait nuo hahmot! Mahtavaa! :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jep! Ihan uteliaisuuttani lähdin selailemaan popinaboxia että oisko jotain uutta tullut (tai no lähinnä metsästelin Parks&Recreation -hahmoja) ja en voinut olla ostamatta näitä :D

   Poista