31.5.2017

Vuoden '17 leffakatsaus: 5/12

Footloose (1984)
 Footloose on täynnä säkenöiviä tanssiesityksiä ja sähköisiä musiikkinumeroita. Se kuvaa kitkaa harmittoman nautinnon ja joustamattoman moraalin välillä. Kaupunkilaispoika Ren McCormack muuttaa keskilännen kylään, jossa tanssiminen - ja kaikki muutkin nuoruuden ilot - on kielletty. Ren viettelee parhaan ystävänsä Willardin ja papin tyttären kapinoimaan kanssaan. 

Puhuin aiemmassa leffapostauksessa Footloosen uudesta versiosta, ja mainitsin että pitäisi katsoa tämä alkuperäinenkin joskus. Yks päivä tarvitsin katsomista meikkaamisen ajaksi (katson aina jotain kun laittaudun...) ja päätin laittaa tämän pyörimään. Niin vanha leffa kyseessä, että täytyy sanoa että se uudempi versio iski kyllä muhun enemmän.

ᴇʟᴏᴋᴜᴠᴀɴ ᴛʀᴀɪʟᴇʀɪ
Pääosissa mm. Kevin Bacon, Lori Singer ja John Lithgow.

Iron Man (2008)
 Teollisuusmiljardööri ja keksijä Tony Stark kaapataan ja pakotetaan kehittelemään kaikkien aikojen asetta. Stark luo huipputeknologialla varustetun panssaripuvun, jonka avulla hän pakenee. Pian miehen keksintöä tarvitaan myös monia muita uhkaavan salajuonen torpedoimiseksi.

Vihdoin ja viimein sain aikaiseksi katsoa elämäni ensimmäisen Marvel -leffan! Ja voi juku, siis ihan huippu. Jännä vaikka elokuvassa tapahtuu paljon kaikkea, ja vielä kaikkea mitä normaalissa elämässä ei tapahtuisi ja silti tästä on saatu aikaiseksi hauska leffa. Nämä Marvelin elokuvat on tullut nyt kevään aikana telkkarista, ja oon sitä mukaan tallentanut niitä itselleni että katson sitten useamman kerralla.

ᴇʟᴏᴋᴜᴠᴀɴ ᴛʀᴀɪʟᴇʀɪ
Pääosissa mm. Robert Downey Jr., Gwyneth Paltrow ja Terrence Howard.

Iron Man 2 (2010)
 Iron Man 2:ssa maailmalle on selvinnyt, että miljardöörikeksijä Tony Stark on panssaroitu supersankari Iron Man. Hallitus, lehdistö ja yleisö painostaa häntä jakamaan keksintönsä armeijan kanssa, mutta Tony on vastahakoinen paljastamaan Iron Manin panssarin salat, koska hän pelkää tietojen livahtavan vääriin käsiin. Pepper Potts ja James "Rhodey" Rhodes rinnallaan Tony solmii uusia liittoutumia ja kohtaa vahvoja uusia vastustajia.

Ja Iron Manin tarina jatkuu! Sama hauskuus mukana tässäkin. Ja ihana Scarlett Johansson! Ihan yhtä hyvä oli tämä toinenkin, ja innolla odottelen mitä tästä vielä kehkeytyy. Täytyy katsoa lisää kunhan jostain löytyy aikaa. Tosin mulla on nyt tämän viikon vielä lomaa,  joten olisi kyllä aikaa tuhlattavaksi.

ᴇʟᴏᴋᴜᴠᴀɴ ᴛʀᴀɪʟᴇʀɪ
Pääosissa mm. Robert Downey Jr., Mickey Rourke ja Gwyneth Paltrow.Harriet the Spy: Blog Wars (2010)
 Peloton Harriet Welsch haluaa luokan blogin pitäjäksi, mutta niin haluaa myös hänen koppava kilpailijansa. 

Tässäpä taas toinen tarvitsen katsottavaa meikkaamisen ajaksi -leffa. Ilmestyi Netflixiin ja noh, yleensä selailen sitä "koko perheen elokuvat" osiota josta tämäkin valikoitui katsottavaksi. Hyvin ärsyttävä elokuva kylläkin. Päähenkilö Harriet tosi raivostuttava, ja ärsytti kuinka idioottimaisia päätöksiä hän teki jatkuvasti. Ei jatkoon.

ᴇʟᴏᴋᴜᴠᴀɴ ᴛʀᴀɪʟᴇʀɪ
Pääosissa mm. Jennifer Stone, Kristin Booth ja Wesley Morgan.

A Cinderella Story: Once Upon a Song (2011) suom. Tuhkimotarina 3
 Katie haaveilee levyttävän muusikon urasta, mutta haaveiden tiellä on hänen julmat äiti- ja sisarpuolensa. Kun ilkeä sisarpuoli ottaa kunnian Katien upeasta äänestä ja yrittää hurmata Luken, Katien on opittava pitämään puolensa unelmiensa eteen.

Hihihihikjeh. Jos saisin euron jokaisesta kerrasta kun katson Tuhkimotarinoita, olisin miljonääri. Tämä kolmas osa on ehdottomasti parempi kuin se uusin mistä puhuin jo aiemmin. Kolmea ensimmäistä elokuvaa on vaikea pistää paremmuusjärjestykseen, joten sitä en tee. Hauska leffa johon en varmaan ikinä kyllästy. Teinileffojen parhaimmistoa heti Mean Girlsin jälkeen.

ᴇʟᴏᴋᴜᴠᴀɴ ᴛʀᴀɪʟᴇʀɪ
Pääosissa mm. Lucy Hale, Freddie Stroma ja Missi Pyle.

ᴋᴜᴠᴀᴛ ɪᴍᴅʙ & ᴇʟᴏᴋᴜᴠɪᴇɴ sʏɴᴏᴘsɪs ʟᴇғғᴀᴛʏᴋᴋɪ
2017 katsotut elokuvat: 41/100

2 kommenttia:

 1. Siis ekaksi.. Jee aloitit Marvelit!!<3 Iron Manit on ihan mahtavia.. Tosin en ehkä osaa näitä leffoja laittaa paremmuusjärjestykseen :D Hauskimpia nää on varmasti heti Guardians of the galaxyn jälkeen :D muista kattoo ilmestymisjärjestyksessä nii et oo pihalla.. ;) En tiiä mite näissä leffoissa mitkä katot Tv:n kautta nii näytetäänkö näissä lopputekstejä kokonaan. Sillä jokaisen leffan lopputekstien jälkeen tai niiden aikana tulee vähintään yksi pätkä mikä viittaa tuleviin tapahtumiin, ne on miusta hauska lisä ja välillä ihan oleellisiakin! :) Hauskaa kun kaikki lähtee aina leffateatteristakin pois kun lopputekstit alkaa kun harva tietää että sieltä ihan lopuksi tulee vielä katsottavaa :D

  Footloose pitäis nähdä itsekin! Milloinhan jaksais sivistää itseään :D leffa ollut hyllyssä varmaan 8 vuotta.. Hups.

  Mä en oo kattonu ees näitä muita Tuhkimotarinoita, mut ykkönen on ihan lemppari! Pitäs tutustuu muihinkin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Siis tiiätkö mä meinasin kirjoittaa tähän että "HEI LOTTA NÄETKÖ SÄ MITÄ MÄ KATSOIN! :D" mutta sitten hillitsin itseni. Ja joo siis GOTG on yks suuri syy miksi aloitin näiden katsomisen, pakko nähdä se pian, Chris Pratt yleensä on ihan huippu (ja muutenkin se on ihan mun lemppari). En kyllä huomannut tota lopputekstiasiaa, vaan taisin lopettaa katsomisen heti ekan teksinpätkän ilmestyessä ruutuun. Mutta kiitti vinkistä, ehkä seuraavalla kerralla maltan katsoa loppuun asti :D

   Tuhkimotarinat kannattaa kyllä tsekata! Onhan se ensimmäinen paras, siis se missä Hilary Duff näyttelee.

   Poista