31.5.2017

Toukokuun kooste - luetut & ostetut

Hitto, kyllä tuli taas yllätyksenä että tämäkin kuukausi taas oli ja meni jo. Mä elin ihan siinä ajatuksessa että kesäkuu alkaa vasta ensi viikolla, mutta ylläri ylläri, se alkaakin jo huomenna! Sunnuntaina mietiskelin että eihän tässä ole vielä mitään kiirettä, vielä viikko aikaa lukea ja katsoa leffoja jotta saadaan kunnon postaukset aikaiseksi...

Toukokuu oli lukemisen suhteen aikaisempia parempi, ja sain kuin sainkin luetuksi viisi kirjaa. Elokuvien kohdalta jäi vähän normaalia vajaammaksi. Postaus katsoituista leffoista löytyy tästä, tai rullailemalla sivua lattiaa kohti. Kaikki aikani on siis oikeasti mennyt vaan tv-sarjoihin, joita oon katsonut ihan älyttömän paljon viimeisen kuukauden aikana. Oon katsonut n. 45 jaksoa viikossa ehkä parin kuukauden ajan. On tullut katsottua loppuun niin Parks & Recreation kuin Frenditkin. Taas olisi hirveästi sanottavaa eri sarjoista, täytyy varmaan oikeasti alkaa miettimään jos kirjoittelisi myös sarjoista.

No, anyway, asiaan.

Toukokuun luetut:
 Nicola Yoon: Kaikki kaikessa
 Estelle Maskame: DIMILY - Rakastan (Dimily, #1)
 Estelle Maskame: DIMINY - Tarvitsen (Dimily, #2)
 Brendan Mullen & Red Hot Chili Peppers: Red Hot Chili Peppers - Omin sanoin ja kuvin
☆ David Nicholls: Kaikki peliin 
☆ Maggie Stiefvater: Ikuisuus (The Wolves of Mercy Falls, #2) 

Ja voi jummi!! Oon miettinyt, tuskastellut, halunnut ja metsästänyt ikuisuuden Elina Rouhiaisen Susiraja -sarjaa omaan hyllyyni kovakantisena tuloksetta. Se on myyty loppuun kaikkialta, ja jos jostain sen sattuu bongaamaan – on se hintalappu myös sen mukainen ettei sitä oikeasti mistään enää löydy. Olen siis lukenut kyseisen sarjan kaksi ensimmäistä osaa pari vuotta sitten, ja ne omistan pokkareina. Toukokuun alussa tuli sellainen fiilis, että nyt ne on oikeasti pakko saada, näpyttelin toriin ostetaan -ilmoituksen joka vihdoin ja viimein tuotti myös tulosta.

Jäljitetyn ja Vainutun kävin hakemassa parin kilsan päästä yhteishintaan 15€. Kaksi ekaa osaa oli sitten vähän vaikeampi löytää, mutta niistä toinen tuli torista postin tuomana, ja ensimmäinen osa löytyi sitten huuto.netistä. Kesytön ja Uhanalainen meinasi jäädä saamatta kun aloin taas pihistelemään koska postikulut nosti niiden hintaa ja molempiin piti tietenkin omat postikulut maksaa kun eri myyjiltä tulivat. Olihan näitä nyt niin kauan himoittu että pakkohan se oli ostaa, eikä hintakaan oikeasti enää tunnu edes pahalta. Kesytön 6€ + pk ja Uhanalainen 7€ + pk!

Eli siis tämän kuun ostokset:

HUUTO.net & TORI.fi:
- Elina Rouhiainen: Kesytön
- Elina Rouhiainen: Uhanalainen
- Elina Rouhiainen: Jäljitetty
- Elina Rouhiainen: Vainuttu


2 kommenttia:

  1. Hieno tuo Susiraja-setti. Kävin katsomassa Kaikki kaikessa elokuvissa (ilman mitään ennakko-odotuksia) ja tykkäsin kovasti. Nyt haluan ehdottomasti lukea myös tuon kirjan.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jep! :D Pitää kyllä itselläkin katsoa se elokuva mahdollisimman pian.

      Poista