6.5.2017

Green Friday 2017

Green Friday, wuhuuu!! En tehnyt mitään huikeita löytöjä, ja olin jälleen kerran vähän pettynyt tarjontaan. Hyviä alennuksia oli kyllä, mutta ei ihan kohdannut omia kiinnostuksiani. CDONilta tilattuna sai -20% alennusta Adlibriksen kirjoista, ja hyödynsin sitä omissa ostoissani, mutten halvalla päässyt siltikään. Pakko vaan oli ostaa. CDON tarjosi myös kahden kuukauden Viaplayn jos tilasi neljälläkymmenellä eurolla, ja mainonnan uhrina minähän menin ja tilasin.

ADLIBRIS:
- Nicola Yoon: Kaikki kaikessa
- Lauren Graham: Talking as Fast as I Can
- Diana Gabaldon: Lumen ja tuhkan maa

Oon myös vakavissani pohtinut jonkin sortin ostolakkoa, ja ahdistaa ihan se kuinka paljon käytän rahaa kaikkeen "turhaan". Muuton ja remontin jälkeen ahdistuin myös kaikesta tavaramäärästä. Ihailen ihmisiä joiden elämä on hyvin minimalistista eikä nurkissa pyöri mitään mitä ei oikeasti tarvitse. Silti itselleni kirjat ja tv-sarjat on sellaisia mistä en osaa edes kuvitella luopuvani.

CDON:
- Game of Thrones, kausi 6

Olen katsonut GoT:ia kaksi kautta. Vuosi sitten ostin Green Fridaysta aikaisemmat 5 tuotantokautta, joista katsoin ne kaksi ekaa putkeen, nukkumalla pari tuntia välissä. Sitten aloin katsomaan jotain muuta, ja tämä jäi ihan kokonaan. Mainio sarja, ja voi hitto, kuinka kaunis tämä boksi on! Riemunkiljahduksia ja kyyneleitä, aivan älyttömän hieno. Kyllä näistä bokseistakin huomaa yleensä mikä sarja on oikeasti suosittu ja laadukas kun näiden ulkonäköön jaksetaan panostaa. Nyt odotan innolla sitä hetkeä kun on oikeasti aikaa tälle ja maratoonaan koko sarjan läpi!


4 kommenttia:

 1. Game of Thrones on niin upea sarja! Nykyään katson hyvin harvakseltaan mitään sarjoja, mutta GoT pariin eksyin "vahingossa", kun löysin ekan kauden kirjastosta. Sarja on niin koukuttava eikä sen katsomista voi jättää kesken. Joskus taisin maratoonata kolme kautta putkeen tyylillä "vielä yksi jaksos" ^^. Kirjatkin kannattaa ehdottomasti lukea. Ovat aivan yhtä hyviä kuin sarjakin ;). Katsomisiloa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo ne pari ekaa kautta kyllä vakuutti ihan täysin! En vieläkään oikein ymmärrä miten sen katsominen vaan jäi. Jatkoin eilen kolmannen kauden katsomista ja ihan kylmät väreet meni kun tuli sellainen "hitto miten tää on näin hyvä" -fiilis! Kirjat kyllä kiinnostaa kans, täytyy ensin kahlata nää kaudet läpi.

   Poista
 2. Mua kans ahdistaa omassa kodissani tavaranpaljous ja haluaisinkin saada karsittua ihan reilusti. Tosin kirjoista ja leffoista en :D Oon kyllä aatellut, et kun omista kirjoista lukemattomia on varmaan se 98 % niin kun sais niitä luettua niin laittais sitten kiertoon ne mistä ei niin välitä, mutta pitäis eka alkaa lukee niitä kunnolla eikä aina kirjaston kirjoja :D Sama myös leffojen kanssa että hyllyyn jäis vaan ne lempparit.

  Sitä sanotaan, ettei materia tuo onnea ja et kannattaa mieluummin käyttää rahansa kokemuksiin ja elämyksiin, mutta mä en ite ihan allekirjoita tuota. Mulle kuitenkin kirjat ja elokuvat tuo suuren onnen ja kun ostaa jonkun lempparikirjan niin voi että sitä materialismionnellisuutta. Melkein vois silloin leijua joka paikkaan. Ja kyllähän kirjojenkin kautta saa monta kokemusta ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuota pitäis kyllä noudattaa itsekin, että säilyttäisi vaan oikeasti hyvät kirjat. Mun on älyttömän vaikea luopua mistään, ja siitä syystä oon kasannut hyllyilleni myös tosi paljon sellaisia kirjoja mitkä ei kiinnosta oikeastaan ollenkaan. Nyt oon kuitenkin oppinut luopumaan vanhoista tavaroista mitä en ole tarvinnut vuosiin. Saattaa mennä pieni ikuisuus että tämä ominaisuus siirtyy myös kirjahyllyihin ja leffoihin :D

   Oon ihan samaa mieltä! Monesti huomaan seisoskelevani kirjahyllyni edessä tuijotellen niitä ylpeänä. Ne on tärkeitä, ja on vaikea kuvitella elämää ilman niitä. Kotihiirenä myös harvoin tulee lähdettyä mihinkään enkä käytä rahaa vaikka matkustamiseen, joten mielelläni sijoitan ne vähät "ylimääräiset" kirjoihin tai lempisarjoihini :-) Tulipa pitkä vastaus, huh!

   Poista