30.4.2017

Huhtikuun luetut & ostetut

Tässä kuussa päätin yhdistää nämä kaksi postausta, koska niin luettuja, kuin ostettujakin on normaalia pienempi määrä. Luultavasti loppuvuoden pidän samaa linjaa näiden kahden yhdistämisestä, on mielestäni järkevämpää tehdä yksi yhtenäinen postaus, kuin kaksi tynkää postausta. Hirveä lukujumi päällä enkä muutenkaan saa oikein mitään aikasekseni. Nyt on tehty kuukauden sisällä kaksi muuttoa, kaikki on kämpässä edelleen ihan sekaisin – ei vaan jotenkin ole jaksanut tehdä mitään. Oon vaan katsonut Parks and Recreationia aamusta iltaan. Onneksi myös muut ovat maininneet lukujumista, joten tämä ei tunnu itsestäni enää niin kamalalta koska en ole ainoa...

Huhtikuun luetut:
☆ Lauren Oliver: Requiem (Delirium, #3)
☆ Saul Black: Tappamisen pitkä oppimäärä (Valerie Hart, #1)



Ehkä sitten käytin normaalisti lukemiseen kuluvan ajan nettishoppailuun, ja oon ostanut vähän kaikkea. Ostin uusia Funko POP! -hahmoja, joista kirjoittelin jo aiemmin täällä. Perjantaina CDONilla oli Green Friday, josta oli pakko tietenkin ostaa jotain. Täytyy myöntää etten kovin halvalla mitään saanut, mutten voinut jättää niitä ostamatta. Green Fridayn ostoksista tulee erillinen postaus, kunhan paketit saapuu perille.

Huhtikuussa ostettua:

K-CITYMARKET:
- Milja Kaunisto: Luxus

KIRJAKASSI:
- Sally Green: Puoliksi poissa

MUUALTA:
- Masha Gessen: Kasvoton mies / kirppis
- Blaine Harden: Leiri 14 / kirppis


2 kommenttia:

 1. Meillä menee näköjään päinvastoin nämä jumitukset ja lukufiilikset. Katoin omia huhtikuussa lukemiani ja hämmästyin, että sain 7 kirjaa päätökseen. Se on mulle aika paljon se. Vaikka toisaalta tuntuu, että en mä ees paljoa lukenut, et ehkä mä ahkerasti lukemalla saisin vielä suuremmankin määrän.

  Mutta kaks tosiaan noista oli pääsykoekirjoja, mutta kirjojahan ne nekin on :)

  Toivottavasti sun lukujumi alkaa helpottaa pian! Mä oon todennut et siihen ehkä kaikista paras lääke tosiaan on se, että tekee jotain ihan muuta kuin lukee, kuten kattoo maratoonina sarjoja :P

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oho, 7 on kyllä hyvä luku! Alkuvuodessa oli vielä sellainen lukutahti että tuli luettua vähän joka päivä, aika nopeasti sai kyllä kirjoja päätökseen.

   Ja joo toivotaan! Aloitin eilen lukemaan Kaikki kaikessa -kirjaa joka on kohta luettuna, jospa tää tästä :D Ilmeisesti vaati vain jotain "helppoa" ja hauskaa luettavaa :)

   Poista