16.2.2017

Ystävänpäivän lukumaraton

Ensimmäistä kertaa ikinä ehdin osallistua lukumaratoniin. Yleensä olen ollut aina päivän pari myöhässä, ja sitten harmitellut ja kummastellut että miten aina onnistun sivuuttamaan ne ihan täysin. Lukumaratonia veti tällä kertaa Tuntematon lukija -blogi, kiitoksia!

Mun maraton alkoi jo perjantaina 10.2. klo 23:30 Mötley Crüen kirjalla jonka sain luettua loppuun. Käytin tähän silloin yöllä aikaa n. 3 tuntia, ja sain luettua siitä viimeiset 210 sivua.

Painuin nukkumaan kolmen aikaan yöllä, ja aamulla herätessäni en saanut aikaisekseni mitään - taisin tosin katsoa muutaman jakson sarjoja. Tarkoitus oli jatkaa lukemista kahden aikaan päivällä, mutta siskoni tulikin yllättäen kylään ja siihen menikin sitten useampi tunti.

19:00  lauantaina sain viimein tartuttua kirjaan ja luettavaksi valikoitui Charlaine Harrisin Salaisuuksia haudan takaa. Luin n. 2.5h sisältäen ruokatauon, ja luin kirjan loppuun illalla klo 22:00.

Luetut kirjat:
 Mötley Crüe: The Dirt - Törkytehdas, s. 210
 Charlaine Harris: Salaisuuksia haudan takaa, s. 303

Sivuja tuli luettua yhteensä siis 513, ja täytyy myöntää että odotin lukevani paljon enemmän. Maraton kesti 24 tuntia, joista käytin lukien vain vähän päälle viisi. Harmittaa. No mutta, tilanteet elää ja aina tulee pari muuttujaa - jäi kuitenkin hyvä fiilis tästä maratonista! Ja oli oikeasti tosi mukava kerrankin osallistua mukaan.

Osallistuitko lukumaratoniin? 
Vai oletko kenties osallistunut aikaisempina vuosina? :-) 

6 kommenttia:

 1. Kyllähän tuo on oikein hyvä sivusaldo. Mukavaa, kun olit mukana! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No joo, kaiken kaikkiaan kyllä oon ihan tyytyväinen! Oli hauskaa osallistua! :)

   Poista
 2. Hyvä saldo lukumaratonille! Itse viime kesänä pidin lukumaratonin pariin otteeseen ja oma saldoni taisi olla siinä 300 sivun paikkeilla muistaakseni ja käytin suurimman osan päivästä lukemiseen. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mun on kans pitänyt useampaan otteeseen pitää lukumaratonia ihan itsekseni, mutten koskaan vaan saa aikaisekseni. Täytyy varmaan seuraavalla lomalla kokeilla uudelleen :)

   Poista