28.2.2017

Helmikuu - ostokset

Jälleen kerran edetty yksi kuukausi elämässä, ja oli kyllä ihan hiton kiire kuukausi. Oon koittanut olla ostamatta uusia kirjoja, ihan vaan siksi etten oikeasti tarvitsisi yhtään lisää, ja toisekseen aiemminkin mainitsemani remontti lähestyy enkä kaipaa lisää pakattavaa taakaksi. Käydään silti nämä vähäiset ostokset läpi, ostin pitkästä aikaa myös tv-sarjoja!

PRISMA:
- Charlaine Harris: Salaisuuksia haudan takaa

KÄRKKÄINEN:
- Kiera Cass: Eliitti

DISCSHOP:
- The Big C, kaudet 1-4

CDON:
- The Magicians, kausi 1
- Glee, kausi 5
2 kommenttia:

  1. Mitä oot tykännyt tosta The Magiciansist? Miul ois tuon kirja-sarjan eka osa lukemattomana hyllyssä ja oon meinannu HBO:lta tätä aloittaa katsoo, mut en oo viel malttanu!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mulla on vielä pari jaksoa kattomatta, mutta vaikutti näin ekan kauden perusteella ihan hyvältä! Se oli hyvin erilainen mitä osasin odottaa, ja ehkä myös hieman petyin koska odotukset tätä kohtaan oli niin korkealla. Tästä ei siis löydy Harry Potter -tyylistä taikomista taikasauvoilla, niin kuin moni antoi mun olettaa :D Olisin luultavasti tykännyt tästä 10 kertaa enemmän jos en olis lukenut aiemmin muiden mielipiteitä ja arvosteluita niin tarkasti :D Mutta suosittelen kyllä kattomaan!

      Poista