1.1.2017

Tavoitteita vuodelle 2017

Mun lukutavoite on ollut joka vuosi se sama: 50 kirjaa. Joskus olen saanut luettua enemmän, joskus vähemmän - mutta aina se on 50. Päätinkin siis olla hurja ja elää reunalla - nostamalla tavoitteeksi 60 kirjaa! Suomelle 2017 on juhlavuosi, joten haluaisin lukea enemmän kotimaista kirjallisuutta sekä esimerkiksi kertomuksia sodista. Lapin sota etenkin kiinnostaa paljon. Haluaisin myös lukea novelleja sekä enemmän yksittäisiä kirjoja, oon vähän jämähtänyt kirjasarjoihin. Haluan ja aion myös lukea jotain Harry Potter -aiheista! Tavoittelen myös sitä, että postaisin kirjoista tuplasti enemmän kuin aijemmin. Loin tämän blogin alunperin vähän kuin kirjoille, mutta nyt tää on ollut lähinnä paikka tv-sarjoille.

Joka vuosi olen myös miettinyt että kuinka monta elokuvaa haluan katsoa. En ole koskaan päässyt mihinkään järkevään päätökseen, mutta 2015 vuoden lopulla päätin että seuraavaksi tähtään sataan elokuvaan vuodessa. Sama luku pitäköön paikkansa myös vuodelle 2017!

Tavoitteet vuodelle 2017:
- Lue 60 kirjaa
- Lue sodista, kotimaisia kirjoja sekä klassikoita
- Lue lisää Harry Potter -kirjoja
- Lue novelleja ja yksittäisiä kirjoja
- Postaa enemmän kirjoista
- Älä pakota itseäsi lukemaan mitään mikä ei oikeasti kiinnosta.
- Ai niin, voit myös lopettaa kirjan kesken jos siltä tuntuu!
- Katso 100 elokuvaa
- Katso 1000 jaksoa sarjoja
- Katso (ja osta) lisää Disneyn klassikoita

Voisin tietty lähtä tavoittelemaan suurempia numeroita, ja luultavasti jopa saavuttaa ne - mutten halua haukata liian suurta palaa! Elokuvien katsominen on aina jäänyt vähän sivummalle, enkä ihmettelisi yhtään vaikken tänä vuonna saisikaan katsottua sataa leffaa. Eikä se haittaa! Vuonna 2016 katsoin myös tv-sarjoja kahdeksassa kuukaudessa reilusti yli 1000 jaksoa, joten tuon pitäisi hoitua helpolla - tai sitten ei. En kuitenkaan halua ottaa näistä tavoitteista suurta stressiä, koska fakta on se että kaikilla on muutakin elämää kuin lukeminen ja tvn ääressä istuminen, vaikka musta voisi välillä muuta luullakkin. Meillä alkaa myöskin remontti, jonka vuoksi joudutaan muuttamaan muualle hetkeksi ja se luultavasti verottaa aikaa pois kaikelta tältä "ylimääräiseltä". Varsinkin kun joudun pakkaamaan kirjat ja tv-sarjat laatikoihin.

psstt!! jos jollain on hyviä vinkkejä kirjojen muuttopakkaamiseen, otan niitä innolla vastaan!2 kommenttia:

 1. Hyvät suunnitelmat, mä otin tavoitteeksi 85 kirjaa tälle vuodelle. Harry Potterit on myös mulla ohjelmassa! Muuten en ole sinänsä suunnitellut, kuin joitain haasteita joihin tahdon osallistua, esim Helmet.
  Tiia

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Uu, 85 kirjaa - mahtava tavoite! Unohin ihan kokonaan tuon Helmet -haasteen, täytyypä tutustua siihenkin tarkemmin.

   Poista