4.1.2017

Sara Shepard: Virheetön

"Uhkaavat viestit jatkuvat, ja yksi kerrallaan ne pakottavat tytöt ratkaisuihin, jotka muuttavat heidän elämäänsä lopullisesti. Kuka voi tietää tämän kaiken heidän menneisyydestään, nykyisyydestään, tunteistaan  – valheistaan?"

Teos: Virheetön, Valehtelevat viettelijät #2
Alkuperäinen nimi: Flawless

Kirjailija: Sara Shepard
Sivumäärä: 305
Kustantaja: Gummerus
Mistä minulle: Prisma

Arvosana: 
½

Sarjan ensimmäisestä osasta tehty postaus löytyy täältä. Tästä toisesta osasta tuli lähes samat fiilikset kuin tuosta ensimmäisestä osastakin. Kirjoitustyyli ei iske vieläkään, ja löytyi muutama pieni yksityiskohta joka jäi ärsyttämään. 

Jurppii, että nyt oli jo toka osa menossa eikä nämä tytöt ole vieläkään ystävystynyt. Nyt ymmärrän miksi tämäkin sarja on venytetty niin pitkäksi, kun vielä toisessakaan osassa ne ei osaa tai uskalla puhua toisilleen. Kaikki neljä saa kuitenkin näitä nimettömiä viestejä, eikö olisi vaan hyvä kertoa asiasta eikä taistella yksin kaikkea vastaan? Varsinkin kun tämä juttu koskee yhdessä niin Ariaa, Emilyä, Hannaa kuin Spenceriäkin. Tosin helppohan se mun on huudella täältä, kun en tuolla kirjan syövereissä itse elele kenenkään ahdisteltavana. Ymmärrän kyllä ettei asiasta viitsi kertoa poliiseille/vanhemmille/muille kavereille, mutta kai sitä nyt voisi kertoa niille jotka viestejä myös saa? Noh. 

Olin myös hyvin järkyttynyt Tobyn kohtalosta, en osannut odottaa sitä ollenkaan. Tv-sarjassa Toby on yksi lemppareistani, joten järkytyin oikeasti aika paljon. Tosin tää sarjahan on vähän niin kuin Salatut Elämät, koskaan ei tiedä kuka tulee takaisin tai mitä seuraavaksi tapahtuu. Paitsi Salkkareiden tapahtumat voi ennustaa vaikka vuoden päähän ja silti osua oikeaan. 

Oli ihan pakko antaa tälle kuitenkin kaikesta ärsytyksestä huolimatta lähes 3 tähteä, tämä osa sai mut koukuttumaan tähän sarjaan ja nyt on hitto vie pakko lukea lisää. Ihan kuin olisin kaivannut vielä lisää sarjoja joiden lukemista en voi vaan lopettaa. (Toisena esimerkkinä kamalaakin kamalempi Yön Talo -sarja... Jösses).

"Jos olisit yhtä fiksu kuin minä, olisit jo arvannut, kuka olen. Voi luoja, on varmaan todella
 ärsyttävää olla tyhmä. En voi auttaa - minulla on nyt täysi työ tanssittaa vietteleviä valehtelijoitani." 

- A2 kommenttia:

  1. musta on jotenkin hirveen hellyyttävää että käytät sanaa jurppia :D en koskaan kuule sitä sanaa missään!

    VastaaPoista
  2. Mä tykkäsin tästä enemmän kuin ekasta, kun juonikuviot oli erilaiset. Juuri tuo Tobyn kuolema järkytti. Siinä ystävystymisessä menee näillä kyllä hetki :D Näissä vaan on sellainen koukku, mihin jää. Meillä ei oo seiskaosaa, joka olis seuraavana vuorossa, pitää koittaa jostain löytää.
    Tiia

    VastaaPoista