28.1.2017

Hyllynlämmittäjä 2017

Jes, lisää uusia haasteita! Varmaan kellekään netissä seikkaileville, kirjoista kiinnostuneille ei oo jäänyt epäselväksi mikä tämän haasteen tarkoitus on. Sivumennen -podcastin Johanna ja Jonna laittoi käyntiin ihan mahtavan haasteen: 12 lukematonta kirjaa omasta hyllystä ja aikaa 12 kuukautta. Yritin parhaani mukaan valita kirjoja jotka olisi lojunut hyllyillä ikuisuuden, mutta sitten kun seisoskelin lähes puoli tuntia kirjahyllyjeni edessä, jouduin toteamaan ettei siellä kovin paljon lukemattomia kirjoja ole. (Ellei lasketa mukaan niitä hiton paketoituja pokkareita... Kjeh). Joukossa on nyt siis myös kirjoja joita olen ostanut ihan tässä kuussa, mutta parempi laittaa ne suosiolla heti tähän listalle ettei vaan jää lukemattomaksi - toivottavasti. Haasteeseen valikoitui mukaan:

1. Donna Tartt: Jumalat juhlivat öisin
2. P. C. Cast & Kristin Cast: Lumottu
3. Mats Strandberg & Sara B. Elfgren: Piiri
4. Mötley Crüe: The Dirt - Törkytehdas
5. J. R. Ward: Rakastaja - Vihdoinkin
7. Rainbow Rowell: Eleanor & Park
8. Jane Austen: Ylpeys ja ennakkoluulo
9. Maggie Stiefvater: Ikuisuus
10. Laura Lindstedt: Oneiron
11. Michael Katz Krefeld: Kadonneet (postaus tulossa)
12. Dan Brown: Da Vinci -koodi
Päivittyvä postaus, jotta pysyisin itse kärryillä luetuista kirjoista! Kirjan nimeä klikkaamalla postaukseen jos sellainen on tehtynä. En kuitenkaan aio ottaa tästä turhaa stressiä, mutta toivotaan että edes puolet olisi luettuna vuoden lopussa! Tän vuoden puolella on tulossa kauppoihin tosi paljon kiinnostavia kirjoja, joten saapa nähdä miten käy. Oon postannut aiemmin TBR -hyllyn top kymmenestä, se postaus löytyypi täältä.

10 kommenttia:

 1. Just suunnittelen omaa listaani. Tosi kivoja valintoja, vaan yksi näistä löytyy (mötley crüe) meiän hyllystä, mutta aika monen kelpuuttaisin luettavaksi :D
  TIia

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Uu, tsemppiä haasteeseen! :) Oottelen kyllä ihan innoissani että tulee se Mötley Crüelle sopiva fiilis, tuo on nimittäin tainnut olla hyllylläni jo muutaman vuoden.

   Poista
 2. Hieno lista. Ite olin aatellut viime vuoden lopulla, että voisin tänä vuonna yrittää lukee yhden kirjan kuukaudessa omasta hyllystä, enkä silloin ollut tietoinen vielä tästä haasteesta. Mutta en tiedä onnistunko. En oo mitään listaa tehnyt enkä aatellut mitä lukisin, koska se olisi hirmu vaikeaa. Mun kirjoista on 98 % lukematta eikä mulla oo kunnon kirjahyllyä niin ne kaikki on ihan hujan hajan ympäri asuntoa mihin niitä onkaan mahtunut säilömään :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Musta on jotenkin ihana ajatus siitä että kämpästä löytyy kirjoja vähän sieltä sun täältä! :D Luin sun viimeisimmän postauksen, joten fiiliksen mukaan vaan! Vuosi on onneksi (ja toisaalta taas valitettavasti) ihan super pitkä, joten lukea ehtii aina :-)

   Poista
 3. Hyviä kirjoja oot listannu! Yhtäkään en oo kyl ite lukenu :D mutta omasta hyllystä löytyy myös lukemattomana Oneiron, Eleanor&Park, Ylpeys ja ennakkoluulo sekä Da Vinci-koodi :D Eleanor & Park päätyi omallekkin #hyllynlämmittäjä listalle!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ylpeys ja ennakkoluulo tuijottaa mua kirjahyllyltä koko ajan, enkä voi olla miettimättä että pitäskö vai eikö pitäs alkaa lukemaan sitä nyt heti tällä sekunnilla.

   Eleanor & Park tuli luettua pari päivää sitten, vahva suositus kyllä!

   Poista
 4. Hyviä valintoja, itsekin luin reilu vuosi sitten viimeinkin Ylpeyden ja ennakkoluulon. Vieläpä tuon saman painoksen, joka löytyy hyllystä! :)

  Tämä on kyllä mahtava haaste, jospa kerrankin tulisi vietyä jokin haaste loppuun saakka :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuo painos on kyllä tosi nätti! Ja joo, tuppaa aina haasteet jäätyä puolitiehen tai ihan parista pienestä jutusta kiinni - tää saattaa jopa onnistua! :D

   Poista
 5. Peukku ylös teoksille Jumalat juhlivat öisin, Eleanor & Park ja Ylpeys ja ennakkoluulo! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Noista on kyllä niiin paljon hyvää kuultuna, hävettää vähän etten oo lukenut niitä vielä! :D Eleanor & Park oli söpö! :3

   Poista