1.12.2016

TV Thursday #8: Paras "uuden ajan" rikossarja?

Oon aina ollut rikossarjojen ystävä, katsonut pienestä pitäen esimerkiksi CSItä ja äitin kanssa Ilman johtolankaa, mutta ihan lemppariksi vuosien saatossa on kuitenkin noussut Criminal Minds

Criminal Minds - FBI-tutkijat on yhdysvaltalainen rikosdraama, joka esitettiin CBS-kanavalla ensi kertaa 22. syyskuuta 2005. Suomessa sarjaa esittää Nelonen ja Fox. Sarja kertoo FBI:n rikollisten profilointiin erikoistuneesta ryhmästä nimeltä BAU (Behavioral Analysis Unit), joka rikoksia analysoimalla pyrkii saamaan tietoa rikoksen tekijästä. Criminal Minds on trilleri profiloijen erikoisyksiköstä, joka analysoi äärimmäisen kieroutuneiden sarjamurhaajien psyykettä ja yrittää ennakoida heidän seuraavat iskunsa.

Omasta hyllystä löytyykin kaikki 10 tuotantokautta, ja nyt odottelen innoissani joulukuussa ilmestyvää kautta. 11 tuotantokausi tulee myyntiin muistaakseni joulukuun yhdeksäs.

Ja koska jokaisessa jaksossa on sarjamurhaajia, se tuo mielestäni tähän sarjaan sitä erilaisuutta verrattuna niihin kymmeniin muihin mitä pyörii telkkarissa jatkossa.

Pakko sanoa että jos olisin katsonut Dexteriä, saattaisin mainita sen nyt.

TV Thursday #7: Antakaa sille poloiselle nyt oma sarja? -kohtaan ei ollut mulla mitään sanottavaa, joten skipataan se. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti