10.11.2016

TV Thursday #3: Ärsyttävin reality-tv show

Tositeeveeetä!! Onko edes olemassa enää hyviä realityohjelmia? Niinku ihan oikeasti? Varsinkin tänä päivänä kaikki mitä telkkarista tulee on lähes poikkeuksetta ihan hirveää kuraa. On Ensitreffit alttarilla, Exiä rannalla, Hottiksia, missejä-malleja-nevahöödjulkkiksia kokkaamassa ruokaa, fitnessjuttuja ja pullukoita - kaikkea löytyy mutta kaikki on paskaa.

Suomalaisista tositv-ohjelmista ainut mitä oon oikeasti joskus kattonut on Big Brother, joka oli muutaman kauden ihan viihdyttävä (hävettää melkeen myöntää) mutta senkin pari viimeistä kautta oli aika floppi. Meillä oli myös aikoinaan aina BB 24/7 joten sitä tuli tuijoteltua ihan liikaa mutta siinä sai asioista realistisemman kuvan kun siitä yhdestä tunnin koosteesta mikä sunnuntaisin tuli.

Inhoan siis oikeasti about kaikkea mitä tvstä tulee, mutta kaksi kamalinta tulee tässä:

Ex on the Beach... Erehdyin kerran katsomaan MTVltä yhden ainoan jakson, ja silloin jo kulutin aivosolujani miettien että miksi ihmeessä tämmöinen on tehty ja minkä helvetin takia kukaan lähtee tähän mukaan. Tosin onhan se nyt selvää että ihmiset katsoo tätä viihteen vuoksi ja osa ihan vaan ohjelman typeryyden vuoksi, mutta kuitenkin. Tähän samaan kastiin kuuluu tottakai myös se ihana Suomi -versio, joka on kylläkin kamalampi kuin tämä alkuperäinen.

Temptation Island, tarviiko edes sanoa mitään? Ei ihan niin kamala kun Exiä rannalla, mutta ei kyllä kauas tipu tuostakaan. Herra varjele. Tässä taas yksi sarja mistä en käsitä miksi joku haluaisi oman nimen yhdistyvän siihen.

Inhokki -listalla on kaikki kokkausohjelmat, Paratiisihotelli ja sen kaltaiset idioottimaisuudet, Idols & Talent + muut vastaavat, epätoivoiset parinhakujutut ja muut huonosti käsikirjoitetut ja niin tehdyn oloiset "muka realityt" ennakkoon opeteltujen repliikkien kera.

Ppssstt! Poden huonoa omatuntoa siitä ettei ole tullut pitkään aikaan mitään kunnon postauksia, joten pahoittelut! Joku lukujumi vaivaa ja näin ollen ei oo mitään kirjoitettavaakaan. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti