8.11.2016

TV Thursday #2: Paras tv-hahmo

Seuraava haaste, eli paras tv-hahmo. Kenties hahmo kenen lauseita lainailee arkielämässä, tai ihan vaan huippu tyyppi. Tää oli oikeasti hankala kysymys koska en osaa päättää edes lempisarjaani, niin sitten vielä paras hahmo? Jummi sentään. Jokaisesta sarjasta löytyy se yksi lemppari joka on syystä tai toisesta mahtava, mutta päätös oli kuitenkin suht helppo loppujen lopuksi.

Frendien oma Ross Geller!

Ehkä tylsä vastaus mutta tuntuu oikealta tällä hetkellä. Ross on jollain tavalla niin samaistuttava, omalla tavallaan hyvin raivostuttava mutta myös hauska. Käytettiin siskon kanssa vaikka kuinka kauan sitä Frendien käsimerkkiä () ja tuli hoettua muutenkin Rossin lausahduksia. Ja itseasiassa Rossin naama on ollut mun whatsapp -profiilikuvana vaikka kuinka kauan... 


"Ah. Humor based on my pain"

Ross tuntuu kyllä olevan yleisesti vihattu tyyppi, löysin ihan vaan kahden sekunnin googlauksella useamman vihablogin/tumblrin omistettuna ainoastaan Rossille. Valitsin hänet kuitenkin nyt sillä perusteella että se on varmaan ainut kenen sanomisia on tullut käytettyä ihan oikeasti vaikka tietty muidenkin tyyppien sanomisia on tullut lainailtua. 

I'm fine, Shame on you, Pivot ja That is so silly on ollut niitä eniten käytettyjä. Tosin itse käytin noita aina vaan isosiskoni kanssa koska tiesin varmasti että se tietää mistä on kyse. 

"That sandwich was the only good thing in my life"

Maininta myös esim. The O.C.n Sethille, joka on ihan huippu.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti