20.11.2016

Joulu tuli taloon!

Oon aina rakastanut joulua, ja voitte vaan kuvitella kuinka innoissani oon täällä jo nyt. Oon halunnut jo vaikka kuinka kauan laittaa kirjahyllyihini valot, mutta en vaan oo koskaan saanut sitä aikaiseksi. Toisessa hyllyssä on ollut valot aina valaisemassa Potter -hyllyäni, mutta muuten kaikki on loistanut pimeyttään. Ostin kuitenkin vihdoin ja viimein tuommoisen pitkän valoketjun jolla sain kätevästi valaistua jokaisen hyllyn! Vasemman kuvan hylly on tavallaan pääkirjahyllyni (onko se edes sana?) ja siitä löytyy kaikki luetut kirjat muutamaa poikkeusta ottamatta huomioon. Toisen kuvan hylly onkin sitten TBR -hylly, josta on valaistuna ainoastaan tuo yksi hyllyväli missä ei kirjoja ole ollenkaan.

Hylly -sana x9.

Nyt on kyllä joulufiilis huipussaan,  joulukalenteri odottaa seinällä ja joulukortit on kirjoitettuna valmiiksi! Mites teillä, odotatteko jo joulua tai oletteko tehnyt jo jotain valmisteluja sitä varten?

6 kommenttia:

 1. Niin tunnelmallisen näköistä *_* <3
  Mullakin täällä jo kaikki jouluvalot tuomassa lämmintä hehkua pimeään :D Jouluvalot on aina niin kiva laittaa, mutta on ne ihana sitten ottaa poiskin joulun jälkeen :-D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Totta! Sama toimii jouluruuassakin, hyvää yhtenä päivänä mutta kolmantena päivänä se tulee jo korvista :D

   Poista
 2. ihanan näköistä!! mulla olikin yhdet ylimääräiset jouluvalot, nytpä tiiän mihin laitan ne :D

  VastaaPoista
 3. Siis ihan täydellisen näköiset kirjahyllyt <3__<3

  VastaaPoista