14.10.2016

Viimeksi katsottua: tv-sarjoja ja elokuvia!

Taisin jo aijemmin mainita että katsoin yllättävän paljon sarjoja syyskuussa, ja nyt on vuorossa vähän juttua niistä! Katsoin näiden lisäksi kyllä muitakin sarjoja, mm. Breaking Bad, Moderni perhe, Blindspot, Vampyyripäiväkirjat - mutta niistä ei tällä hetkellä oo mitään sanottavaa. Tai no olisi, mutta osaa en ole vielä katsonut loppuun ja osasta haluan postata vasta kun olen katsonut kaikki tuotantokaudet. Jälleen kerran, aloitetaan!
Voi mistä edes aloittaisin tän sarjan kanssa. Neljä ensimmäistä tuotantokautta notkui mun hyllyllä ikuisuuden oottamassa katsomista, kunnes yks päivä päätin repäistä ja laitoin ekan levyn pyörimään. Se oli oikeasti rakkautta ensisilmäyksellä ja en voinut lopettaa katsomista. Rillit huurussa kertoo kahdesta nörtistä, joiden naapuriin muuttaa hyvännäköinen nainen nimeltään Penny. Päähenkilö Sheldon on hieman erikoinen, eikä pysty tuntemaan esimerkiksi empatiaa ja yleensä hän loukkaa muita sitä itse kuitenkaan tajuamatta. Sarja pitää sisällään paljon juttua sarjakuvista, elokuvista, fysiikasta ja totta kai, kiitos Pennyn - myös ihmissuhteista! Oon katsonut nyt muistaakseni 7 kautta, joten vielä on katsottavaa onneksi jäljellä. Sheldonia näyttelevä Jim Parsons on oikeasti ihan huippu, ja hän onkin voittanut useamman palkinnon parhaasta miespääosasta. En olisi uskonut sanovani tätä, mutta Leonardia näyttelevä Johnny Galecki on oikeasti aika komea. (alin kuva, oikea reuna) Taisin antaa kyseiselle sarjalle TVShowTimessä täydet 5 tähteä. Luultavasti jokainen komediasarjojen ystävä on katsonut tätä, mutta jos et ole - korjaa asia, heti.
Itseasiassa en tainnut edes katsoa tätä viime kuussa. Noh, kuitenkin mainitsemisen arvoinen sarja. Katsoin ensimmäiset kaksi tuotantokautta sillon kun ne tuli telkkarista muutama vuosi sitten, mutta syystä jos toisesta se jäi sitten kesken ja hommasin kaikki kaudet itselleni kesällä. Ihan huippu sarja, hyvä juoni joka pitää otteessaan ja on pakko katsoa lisää ja lisää. Myönnetään, että kolmoskaudella alkoi tuntumaan siltä että nyt_pliis_jotain_uutta, mutta tykkäsin tästä silti tosi paljon. Kosto kertoo Emily Thornesta, joka muutaa Hamptonsiin kesäksi. Todellisuudessa Emily onkin Amanda Clarke, joka on palannut kotikonnuilleen kostamaan isänsä puolesta joka tuomittiin syyttömänä vankilaan terrorismistä. Pääosissa Emily VanCamp ja Madeleine Stowe (joka oikeasti ansaitsee niin paljon kunniaa näyttelytaidoistaan). Kostolle myös täydet 5 tähteä.
Netflixin oma uusi sarja! Odotin kyseiseltä sarjalta paljon, luultavasti sen perusteella että tässä oli hyviä näyttelijöitä. Mukana mm. Orlando Bloom, Malin Akerman ja Dave Franco. Erikoisen tästä sarjasta teki se että jokaisessa jaksossa kerrottiin eri ihmisten tarina - mutta jokainen jakso silti liittyi toisiinsa. Esimerkiksi ensimmäinen jakso kertoi yhdestä pariskunnasta, ja seuraava jakso kertoi kyseisen pariskunnan lastenhoitajasta. Petyin kuitenkin. Ainoa jakso josta pidin, oli ekan kauden toka jakso nimeltä Vegan Cinderella. Easy on kertomus ihmissuhteista. Moderneista ihmissuhteista. Pidin kuitenkin siitä miten tämä oli kuvattu, ja tuli vähän sellanen vaatimaton -fiilis. Odotan kuitenkin innolla kakkoskautta, tiedä vaikka tämä paranisi! 2,5 tähteä. 
Ja postauksen ainoaksi leffaksi valitsin tämän! Tykkään ihan älyttömästi animaatioista ja kaikista piirretyistä ja Hotel Transylvania -leffat kuuluu ehdottomasti lemppareihini. Elokuva sijoittuu Draculan omistamaan hotelliin, ja tässä kakkososassa Draculasta on tullut pappa - Mavis ja Johnny on saanut lapsen! Koska Johnny on ihminen ja Mavis vampyyri, ovat he muuttamassa pois hotellista pitääkseen lapsensa turvassa. Dracula ei ilahdu ajatuksesta ja koittaa pelotella pienestä pojasta vampyyrin jotta saisi pitää perheensä hotellissa. Alkuperäisessä versiossa ääninäyttelijöinä mm. Adam Sandler, Andy Samberg ja Selena Gomez. 


Mulla on nyt ollut taas kriisi siitä että mitä katsoisin seuraavaksi, joten jos jotain suosituksia löytyy niin kertokaa ihmeessä! :-) 

2 kommenttia:

  1. jokainen meistä pitää komediasarjoista, varsinkin jos yksi jakso on pituudeltaan maks. 25 minuuttia :D suosittelen siis weedsiä ja asunto nro. 23sta! muita sarjoja lyhyillä jaksoilla: tyhjätaskut, baby daddy, degrassin eri versiot, faking it, awkward, melissa & joey, kolme miestä ja tyttö, parks and recreation... näitähän löytyy :D suosittelen myös reigniä, arrowia, stranger thingsiä unbreakable kimmy schmidtiä. osasta näistä olitkin jo postannut, mutta silti... :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Totta! Kiitti vinkeistä, lisäsin muutaman listalle katsottavaksi. Muutama sarjoista onjo katsottuna, Reign odottelee edelleen katsomista - mutta odotan enemmän kuin innolla! Stranger Thingsistä on kuultu niin paljon pelkkää hyvää, että pakko varmasti katsoa pian.

      Poista