1.10.2016

Syyskuun luetut

Elokuuhun verrattuna tässä kuussa tuli luettua ihan säälittävän vähän kirjoja. Tosiaan, sain suoritettua lukuhaasteen tälle vuodelle jo aikoja sitten - ja huomasin että sen myötä myös mun into lukemiseen lopahti. Vuonna 2015 haaste jäi kahdesta kirjasta kiinni, joten tänä vuonna alotin lukemisen ihan raivolla jo tammikuussa että saisin varmasti haasteen suoritettua. Nostin haasteen ajatuksen tasolla lukuun 70, josta tällä hetkellä luettuna 55.

Syyskuussa katoin myös ihan jumalattomasti tv-sarjoja (ainakin mun mittapuulla), mutta niistä postaan mielummin erikseen joskus myöhemmin. Oon myös tilannut uusia sarjoja enkä malta odottaa että pääsen kattomaan lempisarjojeni uudet tuotantokaudet!


Charlaine Harris - Yllätyksiä haudan takaaEn saa nyt yhtään päähäni oonko jo aijemmin postannut tästä Harper Connelly -sarjasta ollenkaan, joten jos nyt jälleen kerran toistan itseäni tai puhun itseni pussiin - anteeksi. Tää on sarja, jota luen ihan mielelläni ja joka on ihan hyvä. Yleensä lukiessa kirjoja oon aina kahden vaiheilla, joko rakastan sitä tai inhoan sitä. Tän sarjan kirjat ei ole vielä lokeroitunut kumpaankaan, ja keinuu vähän siinä puolivälissä miettien että mitäs sitten. Juoni pääsee kyllä yllättämään ja loppuratkaisua en ole vielä kertaakaan arvannut oikein. Joku tässä kuitenkin mättää, en vaan vielä tiedä mikä. Täytyy lukea enemmän. Yllätyksiä haudan takaa on siis sarjan toinen osa. 3 tähteä - kaksi olisi liian vähän ja neljä liikaa.

J. R. Ward - Uudestisyntynyt rakastajaTän kirjan lukemisen alotin jo kuukausia sitten, mutta sain luettua sen loppuun vasta nyt. Mustan tikarin veljeskunta -sarjaan kuuluva kirja, kymmenes osa. Hyvin paljon samanlainen kuin aijemmatkin osat, mutta ihan viihdyttävää lukemista siltikin. Tän sarjan kirjathan on ihan julmetun kokoisia jokainen, ja tässäkin tekeleessä sivuja oli yli 700. Tää kuuluu taas kategoriaan sarjat - jotka on vaan pakko lukea loppuun. Ei mestariteos, mutta jokin saa silti lukemaan nämä kannesta kanteen. 3 tähteä - koska no se nyt vaan on niin.

Charlaine Harris - Veren voimaSookie Stackhouse -sarjan ensimmäinen osa. Sarja on tosin tunnettu myös nimillä The Southern Vampire Mysteries tai vielä tuttavallisemmin True Blood. Oon aijemminkin puhunut rakkaudestani True Bloodiin joten ei mainita siitä nyt enään mitään. Mulla jäi muutama vuosi sitten tämän sarjan kaksi viimeistä osaa lukematta, ja nyt kun vihdoin oon saanut hommattua ne omaan hyllyyni - päätin aloittaa lukemaan tämän kokonaan alusta. Tarkoituksena olisi postata koko sarjasta yhdessä kunhan saan nämä luettua, joten näistä tuskin tulee arvosteluja ennen sitä postausta. 4 tähteä.

Charlaine Harris - Verenjanoa DallasissaJa samaisen sarjan kakkososa. Tässä osassa tapahtui enemmän kuin aijemmassa ja omalla lempparihahmolla Ericillä oli suurempi osa juonessa. Tästäkin enemmän myöhemmin. 4 tähteä.

+ Ransom Riggs - Neiti Peregrinen koti eriskummallisille lapsille, jonka unohdin kuvata ihan täysin!

Huh! Syyskuu oli selkeästi vampyyripainotteinen ja täynnä Harrisin kirjoja. Samalla teemalla tosin jatketaan vielä ainakin yksi kuukausi, kun päätin ottaa osaa tähän halloween -lukuhaasteeseen josta puhun enemmän seuraavassa postauksessa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti