6.10.2016

Mihin meni syyskuun rahat?

Musta on tuntunut jo pari kuukautta siltä etten oo ostanut oikeen mitään. Kesän jälkeen kaikki ostokset on ollut aika minimaalisia, kunnes syyskuussa innostuin katsomaan tv-sarjoja oikein kunnolla ja oli pakko tilata lisää kun katsottava loppui hyllystä.

Katsoin syyskuussa eri sarjoista yhteensä yli 200 jaksoa, jonka vuoksi ei tullut sit luettuakaan niin paljon kuin yleensä. Mutta no, postaan myöhemmin luultavasti erikseen katsotuista sarjoista, joten nyt niihin ostoksiin!


Modern Family, kausi 7
Kyseinen sarja on ihan yks lemppareista, ja katsoin pari kuukautta sitten Netflixistä kaikki aikaisemmat kaudet noin viikon sisällä ja siitä lähtien oon odottanut tätä seiskakauden ilmestymistä. Tunnetusti en raskinut ostaa tätä heti julkaisupäivänä oikeaan hintaan, vaan oottelin alennuksia - ja kiitos jälleen kerran CDONille, tälle jäi hintaa 14,95€, johon käytin vielä 10 euron lahjakortin joten hintaa jäi vain vajaa 5 euroa!

The Big Bang Theory, kaudet 5-7
Rillit huurussa, uusi tuttavuus! Ensimmäiset 4 kautta on lojunut hyllyssäni vaikka kuinka kauan odottamassa katsomista ja yks päivä ihan extempore päätin alkaa katsomaan ja no, koukkuun jäin. Tän sarjan ansiosta tuo katsottujen jaksojen määrä kuulostaa niin hurjalta kun katsoin ne kaikki 4 kautta melkeen putkeen. Sit neljäs kausi oli ihan yhtäkkiä vilistänyt silmien ohi, ja tajusin että joudun ostamaan lisää. CDONilla oli onneksi menossa kampanja "ota 3 maksa 2" jonka tottakai hyödynsin heti. Näihin käytin kans lahjakortteja (käytin pins pisteet cdonin 10e lahjakortteihin) ja kaikille kolmelle kaudelle jäi hintaa yhteensä noin 10 euroa. 
The Vampire Diaries, kausi 7
VIHDOIN!!!!! Ette tiedäkkään kuinka innoissani oon odottanut tätä kautta. Vampyyripäiväkirjat oli vielä heinäkuussa 2015 sarja jota vannoin etten ikinä tulisi katsomaan. Olin vannoutunut True Blood -fani ja inhosin sitä kun ihmiset vertasi näitä kahta sarjaa keskenään. Noh, kuinkas kävi? Sain ekat kolme tuotantokautta ja jäin koukkuun jo ensimmäisestä jaksosta alkaen. Kutoskauden katsoin ja jäin oottelemaan tämän tuotantokauden julkaisua, jota en taaskaan raskinut ostaa oikealla hinnalla - ja odotin siis lisää ja säästin rahaa! Tämä oli alennuksessa 20 euroa, käytin jälleen lahjakorttia ja maksoin tästä siis noin 10 euroa. Tämäkin siis CDONilta. 
Mutta siinäpä ne taisikin olla! Tein syyskuussa kyllä muitakin ostoksia, tosin ne saapui perille vasta eilen eivätkä liity blogin aiheeseen mitenkään. Haluan kuitenkin hehkuttaa että ostin vihdoin ja viimein itselleni kunnon kengät joita oon oikeasti halunnut jo monta vuotta. Hinta kirpaisi mutta minkäs teet. Väliaikatietona: Halloweenin lukuhaaste etenee yllättävän hyvin. Oon lukenut jo neljä aiheeseen sopivaa kirjaa (tosin kaikki Charlaine Harrisia ja vaan kaksi niistä oli TBR -pinossa).

Pari päivää sitten elämä myös potki päähän kun mun tietokone sekosi. Tosin kaikki vaikuttaa nyt olevan ihan okei, mutta jos musta ei kuulu - tää luultavasti hajosi. Sormet ristiin ettei mitään vikoja ala ilmenemään, koska tämäkin maksoi ihan helvetisti eikä ole edes vanha. Itseasiassa kaikki ilmenneet viat vooipi olla ihan omaa syytäni mutta ei kerrota sitä kellekkään.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti