27.8.2016

En-malta-odottaa: tv-sarjat 1/2

"Jatkona" TBR -postaukselle - tv-sarjat, joiden katsomista en jaksa odottaa. Kaikki listan sarjoista on julkaistu, osa jo kokonaan loppunut, mutta syystä tai toisesta en oo saanut katsottua niitä. Välttelen kaikkia leffa- & sarjasivustoja, koska katson tv-sarjat mielummin omasta hyllystäni levyiltä. Eli jos jonkun sarjan haluan katsoa, tod. näk. etsin sen käsiini CDONista ja oottelen kunnes se kopsahtaa postilaatikkoon. Myönnän kyllä Netflixin, Viaplayn ja HBO:n houkuttelevan, mutten sorru! Toki oon myös joutunut tekemään poikkeuksia, ja katsomaan esimerkiksi Full Housen Netflixistä ja Switched at Birthin Viaplaysta kun niitä ei myydä missään. Mutta nyt asiaan, eli sarjojen pakko-katsoa top 10.


Bates Motel on ollut pakko katsoa listalla jo vuodesta 2014, ja siellä se on edelleen. Se on nykyaikaan sijoittuva sarja, joka kertoo Alfred Hitchcockin Psykosta tutun Norman Batesin ja hänen äitinsä tarinan ennen elokuvan tapahtumia. Ja koska Psyko on niin tunnettu ja suosittu, voiko tämä olla huono? Sarjan pääosissa Freddie Highmore ja Vera Farmiga. Bates Motelia on esitetty vuodesta 2013, ja kausia on edelleen tulossa lisää.


Bitten... Mitä sarjalta voi vaatia, jos siinä on jo hyvännäköisiä näyttelijöitä ja ihmissusia? Tästä on nyt tullut kolme tuotantokautta (2014-2016), ja toinen sivusto sanoo sarjan loppuneen, toinen taas sanoo että jatkoa on tulossa. Tiedä sitten mikä pitää paikkaansa. Rakastan kuitenkin susia enemmän kuin Pepsi Maxia (se on jo hyvin), joten rakastan tätä sarjaa jo nyt - vaikken yhtäkään jaksoa oo katsonut. Pääosissa mm. Laura Vandervoort, Greyston Holt ja Greg Bryk.Dexter kertoo sarjamurhaajasta, joka työskentelee rikospaikkojen veriroisketutkijana. Pääosaa näyttelee Michael C. Hall. Dexteristä oon kuullut niiiiiiiin paljon hyvää juttua ja näistä kaikista sarjoista odotan ehkä eniten tämän katsomista. Sarjan ensimmäinen tuotantokausi perustuu Jeff Lindsayn kirjaan, ja sarja on vuosilta 2006-2013. Jaksoja on tehty melkeen 100, joten katsomista riittää kun joskus pääsen tähän käsiksi.Sisäinen nörtti herää mussa aina näissä hakkerijutuissa. Kaikissa toimintasarjoissa on yleensä aina se yks tyyppi joka istuu koneella ja pyörittää koko pakkaa ja hallitsee about kaikkea. Ja nyt vihdoin, meillä on koko sarja omistettuna hakkerille. Mr. Robot on aika uus tuttavuus mulle, ja ootan innolla että saan hommattua tän itselleni. Mulla itseasiassa olis lahjakortti CDONille, saa nähdä jos vaikka tämän sit ostaisin. Eka kausi alkoi 2015, nyt kaksi kautta tehtynä ja ilmeisesti lisää tulossa. Pääosassa Rami Malek.


Person of Interest (suom. Kohde) on vuosina 2011-2016 esitetty rikossarja. Koska kyseisen genren sarjat kuuluu lemppareihini, pääsi tämä kymmenen odotetuimman joukkoon. Ensimmäinen kausi löytyy jo hyllystäni, mutten tosiaan sitä ole vielä katsonut. Kohde kertoo entisestä CIA -agentista ja Yhdysvaltain armeijan erikoisjoukkojen sotilaasta, joka lyöttäytyy yhteen miljardöörin kanssa estääkseen suunnitteilla olevia rikoksia New Yorkissa. Lukemieni arvostelujen perusteella ehdottomasti katsomisen arvoinen sarja! Pääosissa Jim Caviezel sekä Taraji P. Henson.


Tässäpä viisi kymmenestä, toinen osa tulee luultavasti huomenna!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti