6.7.2016

Kesäkuun ostoksia

Täällä taas, samoissa merkeissä kuin joka kuukausi. Aloin jo kuun vaihteessa innolla kirjottamaan luetut -postausta, kunnes huomasin etten oo lukenut koko kuussa yhtään kirjaa loppuun asti. Viime kuu oli lukemisen kannalta ihan älytöntä, ja alotin lukemaan valehtelematta joka viikko uutta kirjaa ja luin sekasin noin viittä kirjaa kuitenkaan niitä saamatta loppuun. Se on jännä kun monesti on niin monta hyvää kirjaa jota haluaa lukea, mutta silti niitä ei vaan saa luetuksi kuin viidenkymmenen ekan sivun ajan.

Joten, mennään siis suoraan ostoksiin. Sain siskolta lahjakortin Suomalaiseen (ainiin, siellä on edelleen rahaa jälellä!) ja pääsin ostamaan kirjat joita oon himoinnut jo jonkin ajan. Muutama kirja siis ostettuna, mutta silti tuntuu että rahaa olisi mennyt enemmän kuin pitäisi.Robert Galbraith - Silkkiäistoukka


Eli J. K. Rowlingin kirjoittama kirja. Luin ekan osan (Käen kutsu) joskus vuosi sitten (onko siitä niin kauan?) ja tykästyin kovasti. Tää toka osa on ollut siitä lähtien ostolistalla, mutten oo tuttuun tapaan raskinut ostaa tätäkään kun kovakantisena tämän halusin. Nyt löysin tämän siis Suomalaisen alennusmyynnistä, maksoi about 7 euroa ja lahjakorttia käyttäen mulle siis ilmainen!

Lisa R. Jones - Kaikki tai ei mitäänJa taas yksi kirja joka ei oikeastaan kiinnosta ollenkaan. Tai toisaalta kiinnostaa. Ehkä. En tiiä. Mulla on paha tapa lukea paljon kirjasarjoja, enkä sitten voi lopettaa niiden lukemista vaikken niistä tykkäisikään, koska onhan se nyt pakko saada tietää miten ne päättyy?! Tilasin tämän Adlibrikseltä hintaan 3.90€, ihan vaan siksi että saisin ilmaiset toimituskulut toiseen kirjaan enkä löytänyt näin halpaan hintaan mitään muutakaan.

P. C. & Kristin Cast - Yön talo 1 & 2


Sain tämän sarjan kirjat 3-6 ilmaiseksi monta kuukautta sitten, ja siitä asti oon metsästänyt näitä kahta nettikirppareilta järkevään hintaan (oon kuullut näistä niin paljon huonoa juttua etten halunnut maksaa montaa kymppiä uutena). Oonkin jo aijemmin kertonut "hullaantumisestani" vampyyreihin, ja olihan se pakko saada lukea nämäkin. Kirjoitin näistä jo arvosteluja Goodreadsiin, mutta näistäkin myöhemmissä postauksissa lisää. Tunsin itteni kyllä tosi vanhaksi näitä lukiessa, eikä ollut ihan lemppareitani. Näissä vähän sama juttu kun tuossa Inside out -sarjassakin, pakko vaan lukea eteenpäin vaikkei kiinnosta. Kesälukemisena nämäkin toimii kyllä. Luultavasti sopisi paremmin muutaman vuoden mua nuoremmalle. 5e yhteensä nämä.

Diana Gabaldon - Muukalainen


Oi. Kirja jonka lukemista oon odottanut tosi kauan. Ja kirja josta en oo kuullut vielä ollenkaan huonoa palautetta! Aloitin tämän lukemisen kans viimekuussa, mutta keskenhän se jäi vaikka hyvältä vaikuttikin. Jälleen kerran, tätäkin oon useamman kerran silmäillyt netissä ja kaupoissa miettien että ostaakko vai eikö ostaa. Nyt löyty Citymarketista alennuksesta, ja hintaa tälle jäi vaan 4 euroa! Noin 200 sivua nyt luettuna, ja ainakin tähän mennessä voin suositella lämpimästi kaikille. En vaan yhtään tykkää näistä kirjan kansista, ne ei sovi millään tavalla sarjan muihin kirjoihin... Se aikaisempi painos olisi ollut hienompi, jos sen vaan olisi vielä jostain löytänyt.

Charlaine Harris - Veri kielelläOoh, yksi lempisarjoistani. Hommasin koko Sookie Stackhouse -sarjan (kahta viimeistä lukuunottamatta) pokkareina muistaakseni vuonna 2014 ja silloin ainakin rakastin näitä tosi paljon. Tv-sarjanakin True Blood on ollut yksi ehoton lemppari siitä lähtien. Sen jälkeen bongasin halpaan hintaan koko sarjan tätä kirjaa lukuunottamatta kovakantisena, ja ostin nekin. Ja vasta nyt sain ostettua tämän puuttuvan osan, ja pääsen vihdoin lukemaan nämä kaksi viimeistä kirjaa ja saan sarjan päätökseen. Suomalaisesta tämäkin, 4.95€ hintaa alennuksen jälkeen. Eli hyllystäni löytyy nyt tää sarja niin pokkareina kuin kovakantisinakin, ja oon koittanut hartaasti pohtia luopuakko pokkareista vai ei.

Jennifer E. Smith - Tilastollinen todennäköisyys kohdata se ainoa oikeaTämä koko postaus ilmeisesti tulee olemaan ''oon-halunnut-tätä-niin-kauan", mutta... Tää vaikutti niin söpöltä kirjalta, etten vaan voinut olla ostamatta. Itseasiassa metsästin tätä about vuosi sitten tuloksetta, ja nyt bongasin tämän Adlibriksestä hinnalla 7.90€ ja heitin sen suoraan ostoskoriin. Tämäkin jo luettuna, ei huonoa sanottavaa. Ei toki ollut mikään pysäyttävä teos tai muutenkaan mitenkään erikoinen, mutta söpö ja helppo kirja. Kyynelehdin kyllä tätäkin lukiessa, joten eikai tämä siis kovin paska voinut olla.Ja sitten sarjoihin! Kesäkuussa ostin vaan kaksi tuotantokautta, mutta ihan hyvä niin. Kiirettä pitää, oon katsonut Kostoa, Full Housea ja The Originalsia tyyliin joka päivä ja tunti, joten ei riitä aika oikeasti mihinkään.

Valehtelevat viettelijät oli alennuksessa Cdonilla, ja hyödynsin vielä mun alennuskoodinkin joten maksoin tästä noin. 13-14 euroa. Halpa oli verrattuna siihen että tämä julkaistiin hetki sitten ja hintaa tällä oli oikeasti 35e. Tämän katsoin jo, ja tykkäsin kyllä. Ärsyttää ehkä vähän että koko sarja tuntuu junnaavan paikallaan tai samat jutut pyörii menemään, päähenkilöt tekee samoja virheitä kerta toisensa jälkeen niistä mitään oppimatta ja mikään ei etene... Olin myös aijemmin ihan varma että sarja päättyy siihen että A paljastuu, mutta edelleen tää vaan jatkuu ja jatkuu. (...ja silti ootan täällä seiskakautta ihan kikseissä)

Orphan Black on mulle uus tuttavuus, ja odotan oikeasti innolla tämän katsomista. Monet kerrat oon aikonut katsoa tätä netistä, mutta onhan se tuplasti mukavempi omistaa nämä ihan itse! Cdonilta tämäkin ja taisi maksaa 10 euroa.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti