13.4.2016

Uusi blogi, tervetuloa!

Heei ja tervetuloa uutukaiseen blogiini! Oon aijemmin kirjoittanut 5 vuotta lifestyleblogia, mutta viimeisen kahden vuoden aikana se ei oo enää tuntunut omalta jutulta. Tämä uusi blogi tulee pitämään sisällään juttua niin kirjoista, elokuvista ja tv-sarjoistakin.

Sivupalkista löytyy pähkinänkuoressa tietoa musta, ja kuten sielläkin lukee, otan mielelläni vastaan teidän mielipiteitä, lukuvinkkejä, toiveita, parannusehdotuksia ja kaikkea muutakin mitä mieleenne tulee! Vain taivas on rajana. Sivupalkista löytyy myös lista tulevista postauksista, mitkä teen kunhan ajankohta on oikea. Tarkoituksena on tehdä kuukausittain katsaus edellisen kuukauden luettuihin/katsottuihin, esitellä ostoksia ja kertoa yksittäisistä kirjoista jotka on vaikuttanut muhun jollakin tapaa. Esittelen ja kerron mielelläni trilogioista/sarjoista, lempikirjoista tai päinvastaisesti kirjoista josta en ole pitänyt ollenkaan.

Täytyy myöntää, että tämä kirjoittaminen tökkii jo nyt. Oon tottunut kirjoittamaan omasta elämästäni, ja koitan nyt pitää tämän blogin tietyssä aiheessa ja järkevänä, mikä voi olla pienoinen haaste mun kaltaiselle ihmiselle. Täytyy myös myöntää tän ekan postauksen olevan juosten kustu, viidessä minuutissa kokoon väsätty sekasorto joka oli pakko vaan tehdä alta pois tai muuten tää blogi ei koskaan käynnisty. Ai niin, ja kuvatkin on googlesta. Pahoittelen.

Tämän linkin (click) takaa löytyy tänä vuonna lukemani kirjat, ja päivitän sivua tottakai sitä mukaa kun jonkun kirjan saan luettua. Lukutavoite vuodelle 2016 on 50 kirjaa.

Toivottavasti pidätte blogistani, toivottavasti myös näemme uudestaan!

Luettavana tällä hetkellä:
- J.K. Rowling: Harry Potter ja liekehtivä pikari
- Michael Katz Krefeld: Langenneet
- Sofi Oksanen: Baby Jane


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti